Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokáig nem szexelek, az szerintetek valamilyen formában észrevehető rajtam? ( 24/l )
Figyelt kérdés
2017. febr. 23. 18:23
1/11 anonim válasza:
Van aki jobban, van aki kevésbé bírja szex nélkül. Van aki befordul, van akinek mindegy. A homlokodra nem lesz kiírva, hogy hány napja nem szexeltél. Vagy mire gondolsz? Összességében talán kevésbé leszel boldog és kiegyensúlyozott, de nem csak a szex hiányától, hanem azért, mert nincs melletted egy partner. Miért, szerinted mit lehetne észrevenni?
F/34
3/11 anonim válasza:
Feszültség. És szűkebb vagina. 23 L
4/11 anonim válasza:
Igen, megjegyzed azt is, hogy miért másképp áll a WC papír guriga. :(
5/11 anonim válasza:
Valahol azt olvastam, hogy egyes nők hajlamosak idegbetegek lenni, ha nem kapnak szexet. Lehet, hogy eljön még az a világ is, amikor a nők kiéhezett szexuális ragadozókká válnak, és majd fordított eset áll fenn, vagyis a férfiak félhetnek. :D
7/11 anonim válasza:
Én frusztráltabb, "éhesebb" lettem tőle. Nagyon zavarba jöttem, mikor telibe trafálták, hogy mi az oka.
8/11 anonim válasza:
Én nagyon feszült tudok olykor lenni, és meglepő de úgy veszem észre hogy hirtelen haragúbb is vagyok. 21L
9/11 anonim válasza:
Én is feszültebb szoktam lenni, néha már apróságokon is felkapom a vizet, vagy több dolog zavar, mint ami megszokott. Illetve kicsit szűkebb is lesz a hüvelyem. (Távkapcsolatban vagyok.)
10/11 anonim válasza:
De az előbb felsoroltaknak ugyanúgy oka a kiegyensúlyozatlan magánélet is, nem? Vagy aki hirtelen haragúbb, feszültebb, stb, azt ellensúlyozni tudná némi kóbor numerával is? Nem hiszem. Bár biztosan van, akin az is segítene.
F/34.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!