Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor kisgyerekekről, születésnapról, párkapcsolatról van szó bármilyen formában, miért csak arra a pillanatra tudok gondoltni amikor valaki beleélvezett a punciba? 22/F
Figyelt kérdés
2016. szept. 13. 22:14
1/11 anonim válasza:
Mert kanos vagy és nem kapod meg a rendszeres szexet, kielégülést.
2/11 anonim válasza:
Mert az EQ-d a nullához konvergál.
3/11 icu75 válasza:
Ezt mégis hogyan? Mondod a barátodnak boldog szülinapot közben arra gondolsz hogy tizenvalahány évvel ezelőtt az anyjába élveztek? :-) hát nem vagy semmi! Amúgy szerintem ha az egész világot vesszük akkor szerintem percenként valaki beleélvez valakibe....
4/11 anonim válasza:
Hehehe, egy terhes nő láttán nekem is hasonló jut eszembe :D
26L
5/11 anonim válasza:
Mert valami nagyon idétlen polcra tetted az agyadban a szexualitást.
Tizenöt év felett szerintem ciki, ha valaki nem tud még napirendre térni afelett, hogy a kölyköket nem a gólya hozza és a párok szexelni szoktak.
6/11 anonim válasza:
Valószínűleg azért mert még nem vagy elég érett ehhez a dolgokhoz.. Pár év múlva nem ezen fogsz agyalni. Bár végülis nem árt ha tisztában vagy azzal hogy készül a gyerek. 22 L
7/11 A kérdező kommentje:
#3 Igen, erre is sokszor gondolok, és még sok hasonlóan elvont dologra. Nem tudom hogy én vagyok-e nemnormális, vagy csak mindennek a kiindulópontját keresem.
2016. szept. 14. 07:36
8/11 anonim válasza:
Mert egy kretén vagy akinek az értelmi képességei megrekedtek egy kiscsoportos szintjén.
9/11 anonim válasza:
Akkor ezek szerint mikor anyudra nézel az jut eszedbe hogy a puncijába élvezett az apád és így lettél Te? Mit ne mondjak ez elég beteg dolog.. 22 L
10/11 anonim válasza:
de most ettől miért kretén???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!