Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tartós a merevedésem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tartós a merevedésem, pedig a párom rendkívül vonzó számomra mindenféle formában?

Figyelt kérdés

Hála az égnek nagyon türelmes és mindent elkövet, hogy jó legyen nekem is, de amikor már eljutnánk odáig, mindig vége és elmúlik, azaz később előjön megint, amikor nem alkalmas. Az elején is még merev, de a végén már nem az.

Ez eddig nem volt így, mindig jól működött.

48 éves vagyok és úgy érezzük, hogy egymásnak mi vagyunk a nagy Ő!

Mi állhat ez mögött?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2017. febr. 17. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Azé mert hogy legyen mit kérdezni . Am talán azert mert túl kicsike a ....
2017. febr. 17. 17:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt direkt nem írtam, hogy értelmesek válaszát várom, akik segíteni szeretnének!
2017. febr. 17. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt stressz is kiválthatja,fáradtság is.
2017. febr. 17. 18:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen, erre én is gondoltam már. Kissé stresszes az életem mostanában. De korábban is volt ilyen. Arra is gondoltam, hogy nehogy valami szervi baj okozza...
2017. febr. 17. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Lassíts,pihenj,lazulj. Ha így sem akkor doki. 3as voltam. N
2017. febr. 17. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Gyakori, ismert probléma, urológushoz kell fordulni vele. Leggyakrabban rossz feltételes reflex okozza. Van gyógyszeres kezelés rá.
2017. febr. 18. 08:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ez a feltételes reflex probléma érdekesen hangzik! Lehet hogy ez okozza. Köszi neked is!
2017. febr. 18. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!