Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogyan reagálnátok, ha megerőszakolnák a barátnőtöket?
Figyelt kérdés
Milyen érzéseket váltana ki belőletek? Mi lenne az első dolog,amit tennétek?2017. márc. 17. 21:09
1/10 anonim válasza:
Az első dolog az lenne, hogy feljelentést tennénk, segítenék a barátnőmnek és tovább támogatnám
2/10 anonim válasza:
Csak azt tudom mondani, mint #1.
3/10 anonim válasza:
Átéltem.
Annyira még semmi nem húzott fel.
Ha tudnám ki az illető, már nem élne.
4/10 anonim válasza:
Akkor mikor velem megtörtént nem volt párom, de amint lett, mindenben támogatott ahogy csak tudott, gyengéd és figyelmes volt. Az illetőt pedig leginkább kivégezte volna. 21L
5/10 anonim válasza:
Nagyon ideges lennék és igyekeznék elkapni a tettest és átadni a rendőrségnek. (Nem vagyok az a verekedős típus bár azt is írhattam volna, hogy jól megverem) A barátnőmet igyekeznék megnyugtatni és segítenék neki amiben tudok. 29/F
6/10 anonim válasza:
Ha tudnám, hogy ki tette, akkor megkeresném, és eltörném az összes végtagját, szétroncsolnám a heréit, és egy baseball ütőt feldugnék neki.
8/10 anonim válasza:
8 napon túl gyógyuló. Fogazatát orrát elfelejtheti, hátratört karok, és falszeg nemi környékén is megtaposnám betétes bakancsal. Teljesen nem érdekekne éle vagy hal az eféle féregbogár. Minden emberi kiveszett az ilyenből a szemembe.
Mosolyogva ülöm le.
9/10 anonim válasza:
Nem bírnám elviselni, hogy megcsalt, kidobnám.
10/10 anonim válasza:
Utolsó:
Ha megerőszakolják, akkor nem ő a hibás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!