Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a barátnőtöket megerőszakolnák?
na ez is egy faparaszt
hagyd a francba kár egy ilyennel bármit is
én segítenék mindenben,óvnálak az újabb traumától
Az egyik barátnőmet megerőszakolták kb 1-1,5 éve. Kapcsolatban volt, a barátja betegre aggódta magát mikor eltűnt, majd mikor kiderült az egész, szinte el sem mozdult a lány mellől. Vigasztalta, támogatta, gondoskodott róla, végig fogta a kezét, amíg feldolgozta a történteket. S aztán is. Remek srác, felnézek rá.
Téged is el fognak fogadni. Valaki majd beléd szeret, és ha tiszták az érzései, akkor ez nem fogja zavarni.
Az ilyen nem érdemli meg az életet, pont úgy, mint aki megerőszakolt téged. Ugyanolyan féreg mind a kettő!
Engem nem érdekelne .. sőt, nagyobb bizalmat éreznék belőled, mert az sokat jelentene számomra, hogy ezt is megosztod velem, amivel egyébként nem dicsekedsz senkinek. Nekem ez a véleményem. Keress egy olyan srácot, aki a személyedért szeret Téged és nem csak a bugyidba akar bejutni ..
Ja és még valami. Ne hidd, hogy te emiatt más vagy! Ugyanúgy fogsz találni egy társat, aki a te hiányzó feled, mint akivel nem történt ilyen mocsok dolog. :)
Azt meg inkább nem részletezem, hogy az ilyen patkányokkal mit csinálnék .. nem ide való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!