Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi volt az első gondolatotok amikor megláttátok a barátnőtöket smink nélkül?
Figyelt kérdés
Félek hogy én már úgy nem fogok tetszeni a barátomnak:( 19/L2014. jún. 30. 23:43
1/15 C0r3 válasza:
Idézem a gondolataimat. "Wtf is this shit?"
2/15 anonim válasza:
Azt hittem a takarító, ezért kiraktam a hotel szobából.
3/15 anonim válasza:
Én előbb láttam a barátnőmet smink nélkül, mint sminkkel. Az volt a benyomásom, hogy egész jól néz ki. Mondjuk tény, hogy ő alapból sem szokta magát agyonsminkelni, max a szemével babrál valamit; nem értek hozzá.
4/15 anonim válasza:
Az elég gáz, ha csak a sminkedbe szeretett bele.
6/15 anonim válasza:
Na látod, ha nem sminkelnéd magad -annyira vagy egyáltalán nem- nem kéne ilyenek miatt aggódnod :D
8/15 anonim válasza:
nekem észre sem veszi a különbséget, pedig tussal húzom ki a szemem, de komolyan látom rajta hogy fel se tűnik neki ha nem vagyok kisminkelve
9/15 anonim válasza:
hogy imádom nagyon nagyon nagyon amúgy láttam már előtte is úgy de akkor is ez volt bizton mondom én
10/15 anonim válasza:
jaajj... az en baratnom is alig sminkeli magat,nem is nagyon latszik,hal isten..en kifejezetten nem szeretem az agyonsminkelt lanyokat,es talan ez tetszik benne a legjobban,hogy o nem olyan. gyonyoru smink nelkul,gyonyoru reggel,gyonyoru kocosan,betegen,fatadtan es mindenhogy. imadom es o a mindenem. ha szeret a pasi,akkor tetszeni fogsz neki smink nelkul. remelem segitettem.:)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!