Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/35 anonim válasza:
Egy Joker make-up szerintem nagyot tarolna.
6/35 WheneverYouWant válasza:
De ne már... mért vagytok ilyen poénrombolók:) simán beírhattuk volna neki hogy jó sokat meg sok alapozót.. v mittomén.. aki ért hozzá az részletesebben is... hátha megcsinálta volna...
8/35 anonim válasza:
Amennyi jól áll. Ha az semennyi akkor semennyit, ha sok akkor sokat.
Akinek meg annyi esze van, hogy szerinte fiúnak tilos sminkelni, annak kívánom hogy a ravatalozóra sminkeljék
9/35 A kérdező kommentje:
metroszexuális vagyok
2014. jan. 12. 17:48
10/35 anonim válasza:
Szerintem simán. Kis hab állagú alapozó, korrektro, hydratáló, enyhe barnásabb kontúr, meg egy kis rózsaszín arcpír nem árthat. Aztán egy kis hajvasalás meg egy kis ajakápoló, no meg az elmaradhatatlan szemceruza. De legyen nálad egy kis vazelin a biztonság kedvéért. A metroszexualitás nem haj. A baj az hogy még nem tűnt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!