Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogyan fenekelitek el a barátnőtöket vagy lányok titeket hogyan fenekelnek el?
Párommal már több mint másfél éve együtt vagyunk ami furcsa is mert szöges elllentétei vagyunk egymásnak, ami leginkább az ágyban jön elő. Ő szereti a durvább dolgokat is pl fenekelés, kis fojtogatás én meg inkább csak a lágyabb dolgokat. De ha felvet valamit és nincs ellenemre akkor adok az ilyesfajta dolgoknak egy esélyt. Félek tőle mert nem igazán tudom hogy mi lesz, hogyan fogja csinálni, mire számítsak a piros popsimon kívűl. Ezért kérlek picit részletesen írjátok le, hogy mire számíthassak.
19L
Én nem szoktam durván csinálni.....
Egyszerüen csak csináljuk hátulról és a párom seggére csapok néhányat.
De pl szokta kérni hogy amikor elélvez akkor húzzam a haját. ;)
édes kis diáklánynak öltözik, s nincs kész a házija. A térdemre fektetem, miután a vonalzóval feltárom, hogy a kis szoknya alatt nincsen semmi, s a térdemre fektetve, elfenekelem. Nem véresre verem, csak elfenekelem.
amikor pedig a szeretkezésben az aktushoz érünk, akkor csapok a fenekére, ami izgatja.
Kérdezz bátran :)
Szeretem, amikor térdemre fektetem a lányt és vérvörösre pofozom a fenekét, bele is harapok erősebben, széthúzom a farpofáit és belenyalok, beleszagolok a lyukába is.
Van, hogy odafektetem az ágy széléhez, hogy térdeljen és támaszkodik az ágyra. Ilyenkor alulról felfelé is és oldal irányban is pofozom a farpofáit izomból. Pálcát is használok olykor. Vagy ugyanígy, ráfekszik az ágyra, de úgy, hogy a derék rész egy széken van, én befekszem az ágy és a szék közé, és alulról felnyúlok két oldalról a csípője mellett és megmarkolom erősen majd csattogósan pofozom a valagát, ilyenkor is széthúzom és alaposan ujjazom a lányt hüvelyben és egyszerre segglyukban, míg a másik kezemmel továbbra is paskolom egyik farpofáját, aztán váltok a másik kézre és megismétlem ugyanezt, hogy ujjazom mindkét lyukat és a másik farpofát csapkodom....
Imádok fenekelni mogyoróvesszővel is, vonalzóval is stb...
Igazából helyszínfüggő is. Zuhany alatt is imádok fenekelni, mert ha vizes a segg, jobban csíp, illetve pl. volt már, hogy főzött a gáztűzhelynél, meztelen volt és odamentem mögé, felváltva kapott erős pofont a farpofáira, aztán minden rásózás után bele is haraptam rendesen, majd kinyaltam a segglyukát is a puncija után aztán megdugtam állva a tűzhelynél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!