Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melleim nem kicsik, viszont lógnak. Érdemes megcsináltatni, vagy hagyjam őket így? Az értelmes válaszokat megköszönöm.23/l
2017. márc. 17. 20:39
11/24 Tompadúr válasza:
Ha még csak hasonlóak is akkor kérlek ne engedj egy gramm szikét sem a közelükbe! Kérlek! A természetesség amúgy is sokkal szebbé teszi a nőt mintha szétszabdalnák és betennének neki egy pár tejeszacskót.
Kérlek hagyd őket, aki megszeret annál amúgy sem ez fog dönteni. Higgy Nekem!
26/F
12/24 anonim válasza:
Inkább ettől legyen kék-zöld az arcom, mint egy romkocsmai mi van, mi van, mi vantól?! ;) Bár kama a kép.
13/24 anonim válasza:
Ha így néznek ki, akkor nagyon tetszetős. 23F
14/24 anonim válasza:
Ha hasonlóan lógnak, mint a képen az még nem vészes szerintem. Legalábbis nekem tetszik. Sokkal, de sokkal inkább ez ( és más ) mell, mint a mű. Szerintem ne csináltasd meg.
23/f
15/24 anonim válasza:
Ha zavar akkor csináltasd meg. Egyszer élünk, egy testünk van. Felesleges úgy leélni az életedet hogy nem voltál igazán boldog.
16/24 anonim válasza:
Ez még az izgi dögös kategória , ekkora méret ritkán feszül . Szebb mint a szilikonos vagy a formátlan sokkal kisebbek .
17/24 anonim válasza:
Nincs önbizalmad. A jó csöcsöktől is csak két hétig lesz, aztán találsz mást testi hibát. Könnyebb szabdaltatni magunkat a plasztikai sebésszel, mint saját lelkünk mélyére ásni.
19/24 sweetchocolate válasza:
Hogyha tenyleg a te melleid azok, hagyd oket ugy! Szerintem jol neznek ki, nekem tetszenek! En pl a termeszetes dolgokat szeretem, a mu mell nem jon be. 23 f
20/24 anonim válasza:
Ha megcsináltatod, akkor a melleid elvesztik az érzékenységüket. Szerintem nem éri meg, hagyd úgy ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!