Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ertelmes emeberektol kerek normalis valaszt! Miert van az hogy akikkel eddig voltam (ossz-vissz 2-vel) naluk sha nem nyogtem egyszer sem?
Tegnapelott fekudtem le egy fiuval es annal egesz vegig nyogtem.. Akkor ha fajt, akkor is ha nem
De az elozoeknel a fajasnal se nyogtem
Illetve a tegnapelotti srac mikor ujjazott akkor is nyogtem... Pedig nem szokasom vagy nem tudom miert nem nyogtem eddig
mert nagyon élvezted, élengedted magad, és óhatatlanul is nyög ilyenkor az ember.
nincs ebben semmi baj.
Es az mitol volt h miutan vegeztunk (vastag volt neki elegge) kicsit szarul voltam, melegem volt meg minden, meg olywn volt mintha remegtem volna.. :/
Felreertes ne essek lany vagyok es 18 eves
Mielott vki megkerdezne
Ilyen az, mikor a kislány rájön, hogy élvezni is lehet.. :) Teljesen normális minden, az a reszketős, jóleső fáradtság a legjobb! Összeborulni és csak dögleni együtt, míg újra visszajön a látás..
24l
Akkor ez normis dolog?
Mert soha nem volt ilyen remegos erzesem es nyogesem se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!