Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb nőnek tényleg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nőnek tényleg a sötétebb hajú/szőrzetű férfiak jönnek be Magyarországon?

Figyelt kérdés

Most ide értem a magyar férfiakat is, akiknek barna/fekete a hajuk és a mediterrános (arab, olasz, spanyol, stb) férfiakat is. Tényleg az az a fajta kinézet, amit a legtöbben megnéztek lányok?

Legalább azt hinném, hogy pl a barna/fekete hajú lányoknak jobban bejönnek a szőke srácok, de még ott is azt látom, hogy nekik is ez a jó vágású, szőrös, sokszor felnyírt/zselézett, sötét hajú archetípus jön be a legjobban.

Az a durva, hogy jóképűnek mondott vagyok és magas is, de szőke hosszúkás hajam van. Nem amiatt sírok hogy nekem nem jut nő, mert de. Csak egyszerűen látom az ilyen különbségeket, akár évtizedes jó barátaimmal összevetve is.

Az interneten sokat olvastam arról utazóblogokon, hogy Dél-Kelet Ázsiában vagy Dél-Amerikában meg sokkal inkább odáig vannak a szőke férfiakért, mint a sötét hajúakért. Ezek mitől vannak szerinted? És az, hogy itt Európában a sötétebb a nyerőbb?

2017. márc. 17. 18:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Nekem tényleg jobban bejönnek a sötétebb hajú srácok, de a szőke srácokkal sincs bajom egyáltalán.

Nem hiszem, hogy ezzel mind így vagyunk, sőt nagyon sokaknak a szőke a nyerő.

Hogy miért lehet, nem tudom, hogy Eu-ban a sötétbb a kedveltebb. De ha már csak faji alapon nézzük, akkor a magyar vér ezzel jár, sötét haj. És akkor valószínűleg ez valamilyen bekódolt dolog is lehet.

2017. márc. 17. 18:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A fő ok az, hogy sötét férfiasabb

A másik ok pedig az, hogy ez a gyakoribb

2017. márc. 17. 19:01
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Sötét haj sötét szem a zsánerem de volt már világos szőkésbarna és kék meg zöld szemű párom is :)
2017. márc. 17. 19:05
 4/13 anonim ***** válasza:
9%
Én is így tapasztaltam. Ezért Ázsiában kerestem magamnak feleséget. :)
2017. márc. 17. 19:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Én szőke vagyok szerintem ha az àtlagot nézzük nincs eltèrès hogy milyen színű hajra hajaznak a nők
2017. márc. 17. 19:24
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem igazából mindegy, de nálam a szőkés/világos hajúak voltak többségeben.

26N

2017. márc. 17. 19:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem igen.
2017. márc. 17. 19:55
 8/13 anonim ***** válasza:

"Az interneten sokat olvastam arról utazóblogokon, hogy Dél-Kelet Ázsiában vagy Dél-Amerikában meg sokkal inkább odáig vannak a szőke férfiakért, mint a sötét hajúakért. Ezek mitől vannak szerinted? És az, hogy itt Európában a sötétebb a nyerőbb?"

Attól van, hogy ezeken a helyeken nagyon ritka a szőke, kék szem, ilyet jóformán csak a filmekben látnak.

2017. márc. 17. 20:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Minél sötétebb a haja, annál jobb! Én a szőkékhez nem tudok vonzódni, és ezen az arcszerkezete meg semmi sem segít. Számomra mintha nem nélküli földönkívüliek lennének.

Ázsiában pikk-pakk találnál feleséget, ha szőke vagy. :D

2017. márc. 17. 20:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem személy szerint a sötét és szőke hajúak egyformán bejönnek.
2017. márc. 17. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!