Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudok leszokni erről, ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok leszokni erről, ki járt így?

Figyelt kérdés

Elmentem prostihoz,és ezzel lavina indult. Ugyanis annyira jól,esett,hogy hozzá visszamentem,majd később másokhoz, több lánynál voltam és volt akinél többször is megfordultam. A legjobb érzés az, hogy ismeretlen a lány és már d.gunk keményen. Érdekes így beszélgetni ,hogy közben a f.arkamat sz.pja. Most a baj ,hogy rendes kapcsolatba félek visszatérni, mert hátha csalódok.

Nem érdekel olyan válasz hogy mik a k.rvázás veszélyei, mert kipróbálod és függő leszel, nem útszéli lányokhoz fordulok,minőségi lányokhoz.

A lányok még nem találkoztak ilyen fiatallal,aki nem szűzesség elvesztése miatt megy hozzájuk, volt aki aggódott és le akart beszélni, végül terápiás s.ex lett belőle és ingyen megkaptam.

Dokihoz nem kell mennem szerintem,ez nem olyan lelki dolog,hanem más. 20F

2017. márc. 16. 07:59
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocs az lemaradt,hogy ennek testi oka van!
2017. márc. 16. 08:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért irigykedem rád. Én eddig 5-ször voltam prostinál, de egyik sem volt sajnos akkora élmény, amit egy sima masztival ne tudtam volna kiváltani, (de azért a kaland kedvéért időnként visszatérek hozzájuk). Mondjuk ezt az ingyen dolgot nem hiszem el.
2017. márc. 16. 08:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi is az a testi ok?
2017. márc. 16. 08:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Járd az utad és ne bándd meg. És ne is valaminönsajnálat és mások hobáztatása legyen a vége. Erre figyelj.
2017. márc. 16. 08:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Milyen testi oka van? Az például nagyon nem mindegy.
2017. márc. 16. 17:35
 6/10 A kérdező kommentje:

Elhiheted, nem a megszokott módon megyek, hanem mintha tényleg igazi randi lenne. Ezt értékelik így az idővel is kicsit bőkezűek.

Testi oka egyszerű ,de elmondom akkor nem hiszitek, picit (nem sokkal) vastagabb vagyok,igen nem tudják franciánál be kapni a csajok, ezért kell profihoz fordulnom, többségük képes rá.

2017. márc. 16. 21:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Kamu.
2017. márc. 17. 06:18
 8/10 János Gilján ***** válasza:
Hát az ingyen prostizásról nekem is van egy sztorim. Egy haverom egyszer elment prostihoz, de annyira szerencsétlen volt, hogy a lány azt mondta, hogy inkább visszaadja a pénzét, csak ezt ne folytassák és a cimbim húzzon a francba! :D Neked is így lett ingyen kérdező? ;)
2017. márc. 17. 07:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer tényleg lehetett volna egy ingyen menetem. Fiatal lányt többször is felvettem a buszmegállóban. A megyeszékhelyre tartott, állásinterjúra ment. 4 helyen is próbálkozott, de sehova nem vették fel, mert nem akarták a bérletét fizetni. (Ez kb 16 éve történt.) Aztán egyszer csak már nem a buszmegállóban állt, és a ruházatán is látszott, hogy mi a pálya. Megálltam megint, kikérdeztem. Apja feketén dolgozott egy fakitermelésen. Lesérült, rokkant lett. Anyja cukros, szintén rokkantnyugdíjas. Tesója általánosba járt, még kajára sem futotta nekik, nem hogy téli tüzelőre. Ezért inkább prostinak állt. Akkor mondta, hogy egy menetre jó vagyok nála. Ránézésre is egyidős volt a lányommal, így köszöntem a lehetőséget, de nem éltem vele.
2017. márc. 17. 13:57
 10/10 A kérdező kommentje:

Ez szép volt tőled! :)

Nem nekem nem ezért volt ingyen. Képzeld el ,hogy értelmesen is lehet beszélgetni egy prostival, persze ha nem a lehúzósnál vagy,de azok a telefonos rostán is kiszűrődnek nálam

2017. márc. 17. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!