Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok leszokni erről, ki járt így?
Elmentem prostihoz,és ezzel lavina indult. Ugyanis annyira jól,esett,hogy hozzá visszamentem,majd később másokhoz, több lánynál voltam és volt akinél többször is megfordultam. A legjobb érzés az, hogy ismeretlen a lány és már d.gunk keményen. Érdekes így beszélgetni ,hogy közben a f.arkamat sz.pja. Most a baj ,hogy rendes kapcsolatba félek visszatérni, mert hátha csalódok.
Nem érdekel olyan válasz hogy mik a k.rvázás veszélyei, mert kipróbálod és függő leszel, nem útszéli lányokhoz fordulok,minőségi lányokhoz.
A lányok még nem találkoztak ilyen fiatallal,aki nem szűzesség elvesztése miatt megy hozzájuk, volt aki aggódott és le akart beszélni, végül terápiás s.ex lett belőle és ingyen megkaptam.
Dokihoz nem kell mennem szerintem,ez nem olyan lelki dolog,hanem más. 20F
Elhiheted, nem a megszokott módon megyek, hanem mintha tényleg igazi randi lenne. Ezt értékelik így az idővel is kicsit bőkezűek.
Testi oka egyszerű ,de elmondom akkor nem hiszitek, picit (nem sokkal) vastagabb vagyok,igen nem tudják franciánál be kapni a csajok, ezért kell profihoz fordulnom, többségük képes rá.
Ez szép volt tőled! :)
Nem nekem nem ezért volt ingyen. Képzeld el ,hogy értelmesen is lehet beszélgetni egy prostival, persze ha nem a lehúzósnál vagy,de azok a telefonos rostán is kiszűrődnek nálam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!