Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napi 4-5 maszti soknak számít? 22l
Nincs ezzel baj, annyit játssz magaddal amennyit szeretnél. Majd annál jobban fogod értékelni az igazi férfi(vagy női, ki tudja...) kényeztetést ha arra kerül a sor. Érthető ha be vagy indulva. Fiatal vagy és tele energiával szexualitással. Legszebb idők ;)
26/F
Mikor meg szingli voltam en is pont ugyanennyit masztiztam egy nap. A mennyiseggel szerintem nincs gond(mert en kifejezetten lassan megyek el, amiota van valakim), de ha attol felsz, hogy tul hamar elmesz a csucs elott erdemes belassitani, esetleg meg le is allni par masodpercre(persze nem kozvetlen orgazmus elott, hanem mikor erzed h na most ha igy folytatom elmegyek) es igy szep lassan elhuzhatod.
Szex kozben pedig eleg csak annyi, h nen izgato dolgokra gondolsz(pl h majd takaritani kell stb. es ezzel is kesleltetheted)
18/L
15#
Miért lenne az jó, ha lassan menne el? Nem jobb minél több orgazmust átélni a szeretkezés alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!