Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szűkebb lány akit izgatna az 5-5.5cm-es vastagság? Úgy értem, ha olyan szűk, hogy alig megy be neki?
síkosító
A párom eléggé szűk, sőt azt mondanám nagyon szűk, de én sem vagyok vastag, inkább átlagos vastagság, de már az én farkam feszíti néha.
Persze nem jelenti, hogy néha nem bír meg egy vastagabbat. Nálunk van néhány játékszer és van ami eléggé vastag (talán a te méreted) és működik nála, mert a vagina tágul.
Igen, és élvezi is, tudja nagyon is élvezni, viszont nem tudja minden nap használni, csak akkor amikor olyan kedve van és talán olyan nap amikor nincs közel a menzesz.
Viszont síkosító nélkül semmi sem működik ebben a méretben már.
Egyedül a 6os van tisztában a valósággal, meg az anatómiával...
Szinte minden punci kitágítható akkorára, hogy egy ilyen méret beférjen. Az más kérdés, h minek :D Van aki élvezi ha vastag van aki nem.
nekem 5ös van, nem volt még olyan ahová nem fért be, egyedül popós dolgoknál szokott akadály lenni, dehát azt a nyílást nem is erre tervezték ;´)
Attól, hogy lepontoztok, még ez az igazság.. :D
A tények makacs dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!