Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4.5 - 5cm-es vastagság az pont jó vagy van olyan lány akinek ez már túl sok? Valamiért izgatna olyan lányt találni akinek ez nehezen megy be.
Figyelt kérdés
És nagyon nehezen is megyek el, kb 1 óra kell hozzá.2016. szept. 25. 04:58
1/9 anonim válasza:
Ez már túl sok.. Lehet hogy téged izgatna de az is tetszene ha fájdalmat okoznál? 22 L
2/9 anonim válasza:
Szerintem is túl vastag, nem kéne.
4/9 anonim válasza:
Szűz lányba nagyon vastag :D na neki fájdalmat is okoznál vele :D
6/9 anonim válasza:
Elég nagy, nekem már a 3,5-4 centi körüli is nagyon fájt.
7/9 anonim válasza:
Nekem barátom 4,5cm,de imádom ahogy kitölt. Ès mindig megjegyzi, hogy imádja amilyen szűk vagyok.
8/9 anonim válasza:
Az nem vastagság, (átmérő) hanem kerület! Olyan amiről írtál a lónak sincs!
9/9 A kérdező kommentje:
8/8-nak: Átmérőről beszélek, nem kerületről.
És igen, ekkora van.
2016. nov. 20. 01:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!