Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy prostituáltnak nincsen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy prostituáltnak nincsen elege a foglalkozásából? Aki egyszer prostinak áll az mindig az is marad vagy idővel kilép?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert ha engem dugnának ennyien az már irritálna rendesen idegbeteg lennék . Biztos nem bírnám ezt 1 életen át csinálni . 26 éves nő vagyok és nem keresek alkalmi kapcsolatot köszönöm !

2017. márc. 13. 10:42
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
87%

Nyilván nem saját maga hozta össze a tőkét...

Tudod én ezt nem tartom nagy teljesítménynek. Főleg ha erre vered a melled nagyképűen. Kapott pénzből/ átvett/ örökölt vállalkozásnál egy kis ésszel bárki tud okoskodni. Ehhez nem kell diploma, csak törtetés.

Sokkal többre becsülöm, aki forintonként rakta össze a céget, pl egyetemi barátaim... diákhitelből alapozták meg a startupcéget, egy mérnöki teljesítmény köré. Mára már 30 munkatárssal dolgoznak, 100 milliós tőkeinjekciók után.

Vagy ahol dolgozok spinoff cég, két egyetemista fizikus alapította a találmányuk köré. 12 évre rá 100 fő dolgozik nálunk és 1 milliárd forint árbevételünk volt, plusz 3 milliárd pályázati pénz jött be.

Na ez teljesítmény, amihez ész kell és valódi tudás... nem az örökölt trafik...

2017. márc. 16. 21:35
 32/40 anonim ***** válasza:

Eleve a trafik szó hallatán már elkezd bűzleni a hal feje... tudjuk pontosan mekkora mutyi meg korrupció van az eset körül.

Kormányzati háttér és pár narancsos pénisz szájbavétele így vagy úgy alapkellék a trafikhoz. Plusz a kocsmák üzemeltetéséhez is pontosan bele kell csöppenni ebbe a félig maffia világba... hogy megsúgjam, nem úgy van az, hogy nyitok akárhol egy kocsmát vagy szórakozóhelyet. Ha nincsenek kapcsolatok bizonyos körökkel, akkor baromi nehéz.

Tudom mert majdnem mi is résztulajdonosok voltunk két helyen is, egy barátomék romkocsmájában. + Bpn is egy jóbarátomék nyitottak egy kis helyet ami azóta bezárt. Pedig őnekik voltak "kapcsolataik". Szóval ehhez nem diploma kell, hanem keményvonalas törtetés, mutyi, korrupció, érdekkapcsolatok, felfelé nyalok lefelé taposok mentalitás... ez ilyen szakma.

2017. márc. 16. 21:50
 33/40 anonim ***** válasza:
88%

"26 éves nő vagyok"

Ja és én ezt most vettem észre :D

Ember, egyetem után volt kb 4 éved... mondjuk valami 3 éves diplomát összehozz, majd dolgozz 4 évet.

Mivel a trafikot és a kocsmákat nem a semmiből növesztik, mondjuk már 2 éve megvan, tehát 2 év értelmiségi munkával szedtél össze több kocsma és trafik bolthely/működési engedély stb... 1-2-3 millánál többet nem lehet összeszedni ennyi idő alatt, és hitelt se fognak neked adni.

Szóval lóf..szt saját trafik... :D vagy anyuci apuci aládrakta, vagy az öledbe esett a pénzes uradtól.

26 évesen ennyi vállalkozást csak úgy lehet elérni, ha már 16 éves korod óta egy startup cégen dolgozol és megvalósítod - és szerencséd van 10%-ba tartozva sikerre viszed a céged, MVP fázison már túl vagy és behúztál pár második körös befektetőt... de nem ám saját tőkés KKV.

2017. márc. 17. 00:37
 34/40 anonim ***** válasza:
76%
Nincs elege én 6 évig csináltam de válogatott pasikkal egyszerre csak 1-3 volt. Összejött belőle 2 lakás ára. Aztán beleszerettem valakibe és hozzámentem. Szerencsere gazdag , így már gazdagok vagyunk es nem kell csinálnom,
2017. ápr. 17. 19:01
 35/40 anonim ***** válasza:

Magánügyed, mi? A prostinak is magánügye.

De ne hülyítsd itt a népet, h milyen vállalkozásaid vannak, csak mert tanultál! H nincs kezdőtőkéd és hátszeled, cseszheted az egészet.

Az alkalmazottaid fognak tudni vállalkozást nyitni a lz általad adott tisztességes bérből? Ezen gondolkozz el!

2017. ápr. 23. 10:45
 36/40 anonim ***** válasza:
0%
Diploma, nagy dolog. Akinek nincs PhD fokozata, meg se szólaljon.
2019. febr. 8. 12:52
 37/40 anonim ***** válasza:
Egy életen át? Nem. Előbb utóbb kiöregszik mindegyik, jönnek újak, fiatalabbak, és már nem keres. Ilyenkor vagy lejjebb megy az árakkal, igényekkel vagy kiszáll. Ha teheti. Egy idő után már nem foglalkoztatják sehol (bár, strici stb) mert nem keres és nem éri meg vele foglalkozni.
2021. febr. 19. 20:34
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
#16: hadd szóljak hozzá így hat év után: hiába hajtasz, vagy tanulsz, trafikod akkor is csak úgy lehetett, ha leszoptál valakit. Ez tuti.
2023. nov. 11. 20:54
 39/40 anonim ***** válasza:
38-as, nem feltétlenül. A volt párom egy nagy élelmiszerláncban dolgozott, ott a tulaj az egész céget örökölte. Konkrétan semmit a világon nem tudott a srác a kereskedelemről, nem beszélt semmilyen nyelven, nem értett a gazdasághoz, üzlethez, és kb semmihez a világon. 30+ éves koráig az anyjával élt, és elvileg történelmi relikviákat gyűjt. Ennyi. Azóta se fejlődött sokat, de havi másfél millió azért bejön neki. Mindent megcsinál helyette valaki. Néha bemegy és ordít valakivel, aztán usgyi haza az audival kipihenni.
2023. nov. 11. 22:53
 40/40 anonim ***** válasza:
39: én konkrétan a trafikról beszélek, ami egy állami mutyi, azt nem adják akárkinek. Azért bizony szopni kell.
2023. nov. 12. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!