Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy prostituáltnak nincsen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy prostituáltnak nincsen elege a foglalkozásából? Aki egyszer prostinak áll az mindig az is marad vagy idővel kilép?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert ha engem dugnának ennyien az már irritálna rendesen idegbeteg lennék . Biztos nem bírnám ezt 1 életen át csinálni . 26 éves nő vagyok és nem keresek alkalmi kapcsolatot köszönöm !

2017. márc. 13. 10:42
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Talán feltalálod magadat és a sok tanulás után (nekem diplomám is van) úgy döntesz,hogy nem prostiként akarod élni az életedet nőként hanem elmész vállalkozónak ! Mond csak trafikokról hallottál már ? Kisboltokról ? kocsmákról ? Ezt hívják vállalkozásnak minél több mindent csinálsz annál több lesz a pénzed. Amúgy én is Mészárost akartam felhozni ( gázszerelő ). Ha nem tanultam volna nem ott tartanék ahol most. 8 általánossal ,hogy viszed a boltjaidat ? Vállalkozás nem csak férfiak számára elérhető.
2017. márc. 13. 12:49
 12/40 A kérdező kommentje:
Hálát adok istennek,hogy én nem napi 60-80 ezret keresek trafiktulajdonosként , kocsmatulajdonosként és kisboltosként.
2017. márc. 13. 12:51
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Na, ez egy jól kidolgozott trollkodás volt kérdező, de most már elég lesz.
2017. márc. 13. 12:54
 14/40 A kérdező kommentje:
Nem trollkodom vállalkozó vagyok nem prosti és nem Mészáros Lőrinc !!!
2017. márc. 13. 12:55
 15/40 anonim ***** válasza:
71%
Értjük, értjük, te nem a kuncsaftokat szopod le hanem a főnöködet, vagy egy párttitkárt. Az is egyfajta előrehaladás a karrierben, nincs ellenvetésem.
2017. márc. 13. 12:56
 16/40 A kérdező kommentje:
Nem szopok le senkit sem nem azért vannak vállalkozásaim mert leszoptam bárkit is . Küzdeni kell harcolni a céljaidért főleg ebben az országban nehéz nőként ,de sosem fordult meg a fejemben,hogy prosti legyek.
2017. márc. 13. 12:57
 17/40 anonim ***** válasza:
41%

Prosti és prosti között óriási különbség van, és az sem igaz, hogy aki ilyen pályára lép az tanulatlan buta Nő lenne...személyes tapasztalatból mondom.

Két véglet van, aki az utca szélén áll(nem feltétlen önszántából) és a napi betevőre keresi a pénz, elmegy bárkivel, kockáztatja az egészségét, életét, és nyomban elszórja a pénzt,amit keresett, vagyis nem tud kiszállni az aktuális életéből(nem is akar).

Van egy kifejezetten igényes réteg, nem az utcán dolgozik, csak ajánlással fogad el új vendéget, vigyázz magára és a vendégeire, nem a napi megélhetésért csinálja és nem mellékesen még élvezi is(tehát nem csak azért fogad vendégeket,mert megfizetik).

Barátnőm BAZ megyéből származik, amikor hazamegyünk a szüleihez szoktunk találkozni a gyerekkori barátaival, sajnos van közöttük olyan aki prostiként dolgozott. Ott jó ha 5000ft kap egy menetért, hiába vigyázott magára elég sok betegséget összeszedett, és pont a betegségek hatására döntött úgy, hogy kiszáll ebből az egészből. Amíg csak a pénzt kapod és olyan partnereket fogsz ki, akik jól bánnak veled, addig megy a szekér, bulizás, drogok,de ha megbetegszel a kutya sem törődik Veled,mert ott nyomban öten állnak a helyedre. Nagy a szegénység, csábít a könnyű pénzkeresési lehetőség.

Budapesten már egész más a helyzet, ismerek olyan egyetemista lányokat akik főleg netre dolgoznak, ott nincs közvetlen kapcsolat, rajtuk áll mit vállalnak be....néhánynak van kerítője is. Ha egy pénzes ügyfélnek társaságra van szüksége, ha nyilvános helyen meg kell jelenni valahol, akkor "Hostess"-ként dolgoznak, de kölcsönös szimpátia esetén a szex is benne van az árban. Itt 50-100 ezer forint sem ritka, de kell a nyelvismeret, kell az illemtan, kellenek jó ruhák,fodrász,smink, szóval ez nem csak a szexről szól, ez már komplett szolgáltatás.

2017. márc. 13. 14:27
 18/40 anonim ***** válasza:
84%

Szóval azért tetted fel ezt a kérdést Kérdező, hogy nyomorult sorsú embereket fikázz és a saját erkölcsi felsőbbségrendűségedet magasztald?

Rossz hírem van; nem tartalak felsőbbrendűnek sem erkölcsösebbnek egy qvánál.

Az én szememben az erkölcs: enni adni a gyereknek, akkor is ha a gyerek apja elhagyott és egyedül maradtál a semmi ágán. Kifizetni valamiből a lakáshitelt hogy ne kerüljön a gyerek utcára vagy a gyámügyhöz. Saját tandíjunkra gyűjteni. Testvérünk tandíjára gyűjteni. És mindezért bevállalni a megaláztatást, a potenciális betegségeket vagy akár az életveszélyt.

Bocs de látom neked nincs fogalmad arról, ezek az emberek miken mentek át mire ide eljutottak.

2017. márc. 13. 14:45
 19/40 A kérdező kommentje:
Én szimplán meg akarom meg akartam ismerni az életüket nem azért,hogy fikázzam őket. Ennyi
2017. márc. 13. 14:48
 20/40 anonim ***** válasza:
69%
Értem. Nos, ha trafik- meg vendéglátóipari egység tulajdonos vagy, akkor gondolom tisztességes munkabért adsz az alkalmazottaidnak, azaz rendesen bejelented őket, tisztességesen megfizeted a nyugdíjukat, a járulékaikat és adójukat, és persze annyit fizetsz nekik, hogy abból tisztességesen meg lehessen élni + családot fenntartani, ugye?
2017. márc. 13. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!