Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mi lehet az oka,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet az oka, hogy egy prostituáltnak írott levélre nem kaptam választ?

Figyelt kérdés
Részletes, kedves (lehet nem lett volna szabad) levelet írtam neki, amelyben ajánlatot tettem. Az is igaz, hogy beleírtam mennyire nem vagyok elégedett az intim méretemmel, amit mások előtt szégyellek. Beleírtam, hogy két éves kapcsolatom volt, amiben soha nem adódott ebből probléma. Lehet, hogy ezt nem lett volna szabad. Azt hittem mindenre válaszolnak. De az is lehet, hogy kialakult vendégkörük van.
2015. júl. 26. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Prostinak minek írsz ilyen levelet? Mármint tőled kedves, aranyos, meg minden, de neki ez a munkája. Csettintesz és ott van, nem kell udvarolni.
2015. júl. 26. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
A prostituáltat fel kell hívni, és időpontot kell egyeztetni vele, meg árakat. A lelkedet máshol kell kiönteni.
2015. júl. 26. 14:27
 3/8 anonim ***** válasza:

LOL, rózsát is küldtél a levéllel?

Ez egy prosti, haver. Fizetsz és dughattok. Szerinted érdekli az önéletrajzod?

2015. júl. 26. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sajnálja saját magát eleget, mások lelkivilágát magasról lexarja.
2015. júl. 26. 16:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem érdekli az önéletrajzom, de arra voltam kíváncsi, hogy kisebb mérettel is vállalna-e, amire nem érkezett válasz.
2015. júl. 26. 19:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem túl jó önmenedzselés, ha valakinek nem válaszolunk, hiszen akkor kevesebb pénzünk lesz.
2015. júl. 26. 19:49
 7/8 Noren1989 ***** válasza:

Nyugivan, a levelek olyan 20%ára válaszolnak csak, bár fajtája válogatja. Kisebbel nyilván bevállalnak, hisz majd büszkén mondhatják, h lemélytorkoztak...

25/F

Ha tényleg b_szni szeretnél, hívjad fel őket, vagy csak egyet.

2015. júl. 26. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Van amikor eleve a strici kezeli a levelezésüket.

A kis szervnek meg kifejezetten örülnek, nekik az csak jó.

2015. júl. 27. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!