Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem érez engem a tökélet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érez engem a tökéletesnek? Lehet, hogy még mindig az exe jár a fejében?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel akár hányszor csinálom mindig olyan szinten begerjed, hogy csak na. Rendesen a lábán folyik a nedvesség. Csak az ujjaimmal 10 perc alatt 3 orgazmust okozok neki míg azzal a bizonyossal 2 percenként okozok neki orgazmust. Be is szokott pisilni.

Azt mondta, hogy soha senkivel nem volt ennyi és sokszor meg is kérdezi, hogy az a bizsergető érzés az orgazmus? Na mindegy...

Egyszer megkérdeztem, hogy milyen vagyok és annyit mond, hogy nem rossz...konkrétan rám néz és elélvez de nem vagyok rossz.

Akár hányszor előhozom ezt a témát mindig azt mondja, hogy hagyjuk míg a mai nap azt is mondta, hogy az első az sokkal másabb. Nagyon sokszor érzem, hogy nem bírja túltenni magát az exén akivel elvesztette és összesen 3x feküdt le vele.

Mit csináljak ha úgy érzem, hogy még mindig az exe jár a fejében? Kicsit zavar és sokszor rosszul érzem magam emiatt.

2017. márc. 13. 00:00
1 2
 1/13 RRR ***** válasza:
100%

Én nem kérdezgetném 2 percenként,mert ez irtó zavaró és bosszantó

és még az exét is folyamatosan eszébe juttatod .......

2017. márc. 13. 00:06
 2/13 A kérdező kommentje:
Életemben először kérdeztem meg tőle....
2017. márc. 13. 00:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Valami infós a csaj, hogy mindig az .exe jár a fejében?
2017. márc. 13. 00:12
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
A nők akkor is kötődnek valamilyen szinten az elsőhöz, ha az egy szánalmas alak is volt. Ez van.
2017. márc. 13. 00:13
 5/13 anonim ***** válasza:
64%

4:

Hogy erted h szánalmas?

Ugy hogy szemétláda?

2017. márc. 13. 01:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

en nemkotodok az exemhez...ez baromsag.

inkabb az a baj, h allandoan kerdezgeted es baromi idegesito. te akarsz versenyezni az exevel. megmondta, h mas volt vele...

es ez igaz is, mindenkivel mas. en is utalom amikor a mostani pasim az exeimrol kerdez, ezerszer elmondtam neki, h az a mult es elvezzuk a jelent... de nem fogja fel, es hiaba jo a szex vele, nem er annyit, ha ugy erzem kezd idiota lenni...

2017. márc. 13. 02:25
 7/13 anonim ***** válasza:
A férfiak rivalizálnak, ilyen a természetünk. Nem tudjuk csak úgy elfelejteni, hogy más is járt a csajunkban.
2017. márc. 13. 07:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Ezen ragodsz mikozben a csajod remeg az orgazmustol? Elvezz a szajaba es a mosolyat figyeld ne azt mit mond. Lehet hogy nala ez jelenti az uberlklassz kategoriat amit mond, mivel nincs szokincse es nem tud normalidan fogalmazni mint a 16 evesek altalaban. Annak orulj hogy ad pin..at neked es lesz...op. ;-) ugyse vele fogsz megoregedni.
2017. márc. 13. 08:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem erre kell figyelni. Arra koncentrálj, hogy maradjon ilyen jó a kapcsolat, minden téren...ha meg az exe még a fejében van, majd előbb- utóbb elfelejti, ha nincs más gond, hanyagold a dolgot...
2017. márc. 13. 08:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha látod hogy ennyire jó neki, akkor minek kérdezgeted folyton? Ez engem nagyon idegesítene. Mostani barátom is szokta kérdezni hogy mással volt e ilyen jó mint vele, és ez nagyon tud bosszantani. A múlt az múlt, a jelen a fontos.
2017. márc. 13. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!