Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érez engem a tökéletesnek? Lehet, hogy még mindig az exe jár a fejében?
A barátnőmmel akár hányszor csinálom mindig olyan szinten begerjed, hogy csak na. Rendesen a lábán folyik a nedvesség. Csak az ujjaimmal 10 perc alatt 3 orgazmust okozok neki míg azzal a bizonyossal 2 percenként okozok neki orgazmust. Be is szokott pisilni.
Azt mondta, hogy soha senkivel nem volt ennyi és sokszor meg is kérdezi, hogy az a bizsergető érzés az orgazmus? Na mindegy...
Egyszer megkérdeztem, hogy milyen vagyok és annyit mond, hogy nem rossz...konkrétan rám néz és elélvez de nem vagyok rossz.
Akár hányszor előhozom ezt a témát mindig azt mondja, hogy hagyjuk míg a mai nap azt is mondta, hogy az első az sokkal másabb. Nagyon sokszor érzem, hogy nem bírja túltenni magát az exén akivel elvesztette és összesen 3x feküdt le vele.
Mit csináljak ha úgy érzem, hogy még mindig az exe jár a fejében? Kicsit zavar és sokszor rosszul érzem magam emiatt.
Én nem kérdezgetném 2 percenként,mert ez irtó zavaró és bosszantó
és még az exét is folyamatosan eszébe juttatod .......
4:
Hogy erted h szánalmas?
Ugy hogy szemétláda?
en nemkotodok az exemhez...ez baromsag.
inkabb az a baj, h allandoan kerdezgeted es baromi idegesito. te akarsz versenyezni az exevel. megmondta, h mas volt vele...
es ez igaz is, mindenkivel mas. en is utalom amikor a mostani pasim az exeimrol kerdez, ezerszer elmondtam neki, h az a mult es elvezzuk a jelent... de nem fogja fel, es hiaba jo a szex vele, nem er annyit, ha ugy erzem kezd idiota lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!