Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, izgatóak az ázsiai fiúk?
Figyelt kérdés
Engem személy szerint nagyon vonzanak, és kíváncsi vagyok, hogy más lány is így van-e ezzel? 25N2017. márc. 12. 20:16
11/25 anonim válasza:
oco kici kinai. Neked ötszá. 😁😁😁
12/25 anonim válasza:
Nekem csak a koreaiak jönnek be
13/25 anonim válasza:
Nekem bejönnek. A péniszméret nem érdekel. Számomra férfiasak.
14/25 anonim válasza:
Nekem se jönnek be nagy álltalánosságban, de most miért kell lepontozni azt akinek igen?
Amúgy biztos nekem is lehetne mutatni olyan ázsiai pasit akire aztmondanám, hogy szuperszexi, csak alapvetően más a zsánerem.
15/25 anonim válasza:
És amúgy a tudományos tényállás szerint bőrszín és pénisz méret között nincs párhuzam. A világ legnagyobb péniszének tulajdonosa sem - a sztereotípiákkal ellentétben - egy néger, hanem egy fehér.
16/25 anonim válasza:
Pedig a péniszméretnél bizonyítottan van különbség:
ázsiai<<fehér<<fekete
Ahogy az intelligenciában is:
fekete<<<fehér<ázsiai
Így ha egyik kategóriában úgy érvelnénk, hogy a fehér azért jobb, mert nagyobb a farka akkor azt is be kéne látni, hogy a fekete nálunk is jobb. Ugyanez a helyzet az intelligenciával és az ázsiaiakkal.
17/25 anonim válasza:
Linkeld már be ezeket a tanulmányokat, kedves utolsó!
18/25 anonim válasza:
BJU International urológiai szaklapban az jelent meg, hogy a kutatócsapat nem talált összefüggést a péniszméret és a rasszok között...
19/25 anonim válasza:
Itt van például egy térkép, amin egyértelműen látszik. Bár sok kutatás önbevalláson alapult és ott rendszerint 1-2-3centit hazudnak, sok a valóban lemért adat is található. Ez alapján elmondható, hogy Európában 13-14cm az átlag, Ázsiában 11-12cm, Fekete-Afrikában pedig 15-16cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!