Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben mennyire izgatóak a csúnya szavak?
Figyelt kérdés
Mi az ami szerintetek már durva,mi elfogadható még?2017. jan. 27. 09:54
1/6 anonim válasza:
szeretem használni, s kicsit sub lánnyá teszi a partnert.
a barátnőm nagyon élvezte, vissza is csacsogta :)
Géza, Budapest
2/6 anonim válasza:
nos, pl a német nyelvben van sok sok csúnya szó de lenne röhögés ha szex közben mondogatni kellene :)
3/6 anonim válasza:
Szerintem izgató...
Olyan leminősítő, lekezelő szavak, ha lenéző velem az felizgat, csak ne a teljesítményemet szidja :D
Meg imádom ha leköp, valamint ha gyengéden folytogatjuk egymást!
5/6 anonim válasza:
Engem nagyon felizgat, ha egy lány képes malac dolgokat mondani szex közben. Nem feltétlenül csúnyán beszél, csak kimondja, hogy mit akar (pl. dugj meg keményen hátulról), és hogy mit érez (pl. istenien feszít a farkad a puncimban). És úgy vettem észre, a lányok is szeretik, ha szókimondó vagyok.
6/6 anonim válasza:
Számomra totál semlegesek.
De csajom szereti ha le qhurvázom,szopas és anál közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!