Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik jön be jobban?
Egyik sem igazán, de megdugnám bármelyiket, bár nem lenne az igazi. Tipikus önértékelési zavaros hlye műpitsák, stb...
alakra is jobban bejön a természetes, mint az ilyen szarráaerobikozott, meg így úgy nem normális téma... de simán meg tudok dugni egy 50 kilós, vagy 100 kilós csajt is, nem ezen múlik... aki nem bzi, annak feláll a fsz
Élvezni igazán, viszont nem ezen múlik, hogy milyen
Mindkettőt megdugnám, de a 2. sokkal előnyösebb kép is. Meg azért szerintem mindenki kipróbálná egy ilyen seggű csajjal, nekem pl. még nem volt ilyennel dolgom.
De különben az első típus jobban bejön, egy olyan testű csajt jobb szeretni, komoly kapcsolatra mindenképpen inkább az 1. kéne.
Mi az, hogy az 1. sportosabb?
Ő a 2. leány: [link]
Szerintem az arca is nagyon szép, én beérném vele egy életre. De ez csak az én véleményem.
19/f
egyértelműen maradtam az 1.-nél :D
Túl izmos, túl nagy a feneke és melle. Nem az én ízlésemet képviseli.
Különböznek az ízlések, de szerintem ez így is van rendjén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!