Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyögnek a lányok szex közben jobban mint a fiúk?
Ennyire jó érzés nekik?:)))
Tegnap szexeltem életemben először, és azt hittem hogy fáj a Barátnőmnek azért ad ilyen hangot....
Üdv
21f
Köszi előre is a válaszokat!
Egy alkalom után aztán most messzemenő következtetést vontál ám le! :)
A lányok egyáltalán nem nyögnek jobban, mint a fiúk szex közben. És nem minden lány vagy fiú nyög szex közben.
Ez teljesen egyénfüggő.
És igen, a lányok is élvezik a szexet, nem is kicsit. Van aki nem ad neki hangot, valaki meg igen. És ugyanez igaz a pasikra is.
Én nyögök, élvezéskor hangos vagyok, mert én ilyen vagyok. Akikkel pedig eddig szexeltem, voltak akik nem adtak ki hangot, max. nagyon halkan, másoktól meg velem együtt zengett a ház. Sőt, van olyan is, aki nem is csak hangokat ad ki, hanem még közben mondja is, hogy mennyire finom, vagy mennyire jól esik neki.
29N
Egyàltalàn nem nyögnek jobban a lànyok.
Ez egyénfüggő.
Volt màr olyan hogy a pasi jobban nyögött nàlam.
Én eleinte nem nagyon "nyögtem", aztán az évek során egyre felszabadultabb lettem, s volt már olyan hogy szinte ordítottam... Azóta ez kiegyenlítődött, adok hangot, sőt néha beszélek is, de azért nem zeng a ház. Illetve ha nálunk vagy a barátomnál vagyunk (mindketten szülőkkel élünk még) akkor szinte semmi hangot nem adok...
De én se tudom miért, ez csak úgy jön, függetlenül attól is hogy épp mennyire élvezem az aktust
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!