Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátom TÚL hangos szex közben és képtelen csöndbe maradni? 19/l
Eleinte aranyosnak találtam és izgatott nagyon hogy így élvezi. Amúgy Ő egyébként egy félénkebb srác nem az a nagyon beszédes típus, persze ha valakinek megnyílik teljesen más lesz és igazán imádnivaló. De akármilyen kis félénknek tűnik szex közben képtelen csöndben maradni még ha nálunk vagyunk és anyuék hallják akkor is, és állítása szerint tényleg nem bírja ki hogy ne nyögjön hangosat, főleg mikor elélvez az nagyon durva azt az egész ház hallaná, ezért a nálunk alszunk már nem is engedem neki ,hogy elmenjen vagy nyomok egy párnát a fejére.
De ezt úgy képzeljétek el, hogy 4-5 másodpercenként ad ki valami hangot nem csak úgy néha nyögdös. És tényleg izgató ha csak ketten vagyunk de ilyen nagyon ritkán van, Ő együtt lakik egy haverjával albérletbe ott is ritkán vagyunk ketten a lakásba ha meg a szüleinkhez megyünk akkor meg nyilván erre mégkevesebb az esély. Én meg zavarban vagyok ilyenkor, mert zavar, hogy mások hallják. Vegyek neki szájpecket de komolyan ? :D
Miért is nem jó?
Természetes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!