Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti szeretitek a hangos szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szeretitek a hangos szexet?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a barátnőm 19 éves én 21 és imádom amikor hangosan nyög szex közben.Hatalmasat élvezünk mindketten.Viszont még előtte volt egy jóval idősebb nővel is dolgom.Aki meg csak behajolt kutyába és konkrétan olyan volt mint egy droid..csak orgazmuskor engedett ki magából hangot.Semmi extra nem volt,többre számítottam egy tapasztalt nőtől.Amúgy 33 éves volt,de olyan volt mint egy deszka az ágyban.Csak a fenekére hagyta hogy élvezzek.A mostani barátnőm egy szexisten!! Egy élmény vele a szex.Az idősebbek tényleg csak ilyen monotonok?

2016. okt. 8. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Persze. 22/l
2016. okt. 8. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyilván egyenfuggo - en is tudok sztorikat a háton fekvő tinikrol, akik mindenben benaznak. Van mindenhol ilyen is, olyan is. En szeretek hangos lenni - de azt is hallgatni, ha mas az.
2016. okt. 8. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez nem kor kerdese. Lehet nem elvezte veled a masik no annyira.

En alaojaraton hangos vagyok de ha extremebbb helyen szexelunk ahol csendben kell lenni ott halk vagyok. Muszaj.

22n

2016. okt. 8. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Nekem pont fordítva volt. 25 évesen voltam egyszer egy 32 évessel, ő nyögött sokat. Volt barátnőm, aki három évvel fiatalabb, habár imádtam az ágyban, nem nagyon adott ki hangot, pedig láttam élvezi. Valamiért nem szeret hangoskodni.
2016. okt. 8. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:

1. A hangoskodást szeretem!

2. Nem korfüggő a dolog! A személyiségtől függ!

2016. okt. 8. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem kell hogy hangos legyen de valamilyen hangot, visszajelzést adjon ki.

Voltam 1-2 olyan lánnyal aki néma csendben szinte mozdulatlanul "viselte" az aktust, az nagyon kellemetlen és kiábrándító volt, nem is tartott sokáig.

2016. okt. 8. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha van barátnőd akkor mit érdekel,hogy az idősebb nők nyögnek-e vagy sem?

Talán titokban egy idősebb nőről fantáziálgatsz? Nagyon gáz vagy basszus!

2016. okt. 8. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
En nagyon szeretem. Beindit es tudom hogy elvezi
2016. okt. 8. 23:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 40 vagyok ês világ életemben hangos voltam, vagyok. Talán túl hangos is.

Ez nem korfüggő. Ez a habitustól függ, meg attól, hogy mennyire élvezed a partnered társaságát.

2016. nov. 22. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.