Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm azt mondta, hogy szex közben legközelebb "büntessem meg". Normális ötletek?
Figyelt kérdés
2017. márc. 9. 19:27
2/10 anonim válasza:
Gondolom olyasmit akar, hogy fenekeld el, szorítsd le a kezét az ágyra és dugd erősebben és hasonlók.
3/10 anonim válasza:
Engem is megbüntethetne valaki, mert rossz kislány vagyok...
4/10 anonim válasza:
Hasonlókat tudok mondani, mint az előttem szólók, mellé még esetleg annyit, hogy direkt húzd az orgazmusát, amikor már majdnem megőrül azért, hogy élvezhessen.
6/10 anonim válasza:
Kötözd ki a lábait, kezeit, nyald szét az egész testét, kivéve a punciját, hogy megőrüljön, aztán dugd meg keményen, csattogósan. Ne töltsd tele, csak ő élvezzen el, aztán pedig tömd meg a torkát keményen, oda durrants! :D
7/10 A kérdező kommentje:
Még soha nem fenekeltem lányt. Az tényleg lehet izgalmas, és izgató? Ha igen, akkor a szex melyik szakaszában legyen?
2017. márc. 9. 19:40
8/10 anonim válasza:
A fenekelés nálunk előjáték....és a végére én már harcra kész is vagyok :-)
9/10 anonim válasza:
Kötözd ki, majd menj el a haverokkal sörözni!!!
10/10 anonim válasza:
Igen a fenekelés lenne a jó, de az inkább előjáték. Ha közben szeretné, akkor inkább szorítsd a feje fölött le a kezét, ha tudod egy kézzel , s a másikkal meg fogd be a száját. Esetleg ha olyan a testhelyzet (pl asztalon fekszik te meg állsz előtte) akkor szorítsd meg a mellbimbóját.
De érdemes előtte beszélgetned vele, hogy mi az amit már NEM akarna. Higy megismerd a hatrát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!