Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok! Április elsejére ez csúnya vicc lenne?
szerintem ez tök jó :D nem bántó szerintem, ha már ápr. 1-je van :D
ha meg magára venné, akkor meg tudod magyarázni, hogy pont a kicsi szó miatt vicc :D
Ne! Inkább válassz más feliratosat.
Akármennyire is érti a viccet, ne kísérletezz ilyenekkel,mert komoly önértékelési problémát tudsz vele okozni. Pláne,ha tényleg nem olyan nagy neki,vagy ő magában azt gondolja,hogy nem nagy. Mert pl nagyon sok lánynak is tökre rendben van a melle,de magában mégis kicsinek találja. Gondolj bele,hogy ha te is kicsinek tartod a melled,vagy nem vagy vele teljesen megelégedve,vagy bármilyen testrészeddel,és a barátod vicces/burkolt célzást tenne rá. Lehet higy vicces lenne,de azért elgondolkodnál és biztosan rosszul esne. Ne tedd ki ennek a barátodat. Vannak másféle feliratosok is,lehet válogatni. ☺
Itt az a kérdés, hogy hogy áll a pasid önbizalom terén. Mert ha nem túl jól, akkor nagyon magára tudja venni. Ha tisztában van a testi adottságaival és az előnyére tudja fordítani, akkor nem lesz gond.
23/F
Én jót röhögnèk... Amelyik pasi ezen besèrtődik az vagy tényleg kis p*csű vagy azt hiszi hogy csak nagy pèlóval lehet menő... Aki meg így gondolkodik az meg szégyelje magát :)
"Kinek nem inge..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!