Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arrol, ha egy jo pasi lefekszik 1 csúnya lannyal?
Egyik ismerosom,eleg jo csavo, sportos stb de azt mondja tuzoltasnak jo pedig a csaj nem szep es kicsit duci is. De megtesz neki mindent ez nem gaz?
Ti voltatok mar igy ti mit.gondoltok errol?
Abszolút nem érdekel, ki kivel fekszik le.
Nem az számít, ki szép, ki nem, hanem hogy ketten szeressék egymást.
Nekem van egy elég jó pasi barátom, én meg hát... nem vagyok egy szépség, na. Nem gondolom, hogy csak tűzoltásnak lennék jó neki, mert már harmadik éve vagyunk együtt.
Ja, és hogy kinek mi a jó, meg a szép. Szerintem baromi jó pasi, ő meg azt mondja, hogy érte bőven őt is kudarc, mert sok lánynak nem jött be.
Ha az ismerősöd mondja, hogy tűzoltásra jó (arra a moslék is jó, ahogy a teljes mondás szól), az őt minősíti.
Egy gyönyörű nő fekszik mellettem az ágyban, már másfél éve a feleségem, pedig nem vagyok jóképűnek mondható.
Akkor mit keres itt?
Egyszerű: végtelenül szeretjük egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!