Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verhetném ki jól a pasimnak?
A 10-es nagyon jókat írt!
Én csak egy egyszerű kis tippet adnék, ha kézzel akarod kényeztetni a barátodat, használj jó sok síkosítót, vagy valami vizesebb testápolót és masszírozd úgy a farkát. Garantáltan nem fog elmaradni a kirobbanó siker sem! ;)
A kérdésre válaszoljatok!! Pls.
Csak azt kérdezte hogy hogyan lehet, tehetne jobbá az orgazmust, élvezetet a barátjának. :) a régit tokeletesiteni szeretne.
Ez jó!!!:) pozitív nagyon. :)
Sok nőt nem érdekli csak csinálja és kész, várja hogy minél hamarabb túl legyen rajta, és meg lehet hogy a gondolatai is máshol járnak. :)
A kérdező a legjobbat szeretne kihozni magából, és ha megcsinálja és sikerül biztos nem csalja meg a barátja.
Írok privin ha szeretnéd egy férfi véleményét.
Engem sokan nem szeretnek ezen az oldalon, mert jellemzően egész más oldalról szoktam megközelíteni a kérdést, mint az előttem szólók. Most is ezt teszem. Szerintem ugyanis az (is) lehet a probléma, hogy mindannyiunk tudatalattijában él több-kevesebb viszolygás az altesti "termékek" iránt. Ezek gyerekkorból adaptálódnak belénk, és mivel alig-alig tudunk róluk, a kiirtásuk is szinte lehetetlen. Gondoljunk csak bele. Három évesek vagyunk, és egyik nap pont akkor jön ránk a szükség, mikor anyuci 5 perce tett tisztába. A legtürelmesebb, a gyerek mimózalelkére legjobban vigyázó szülőnek is megrándul ilyenkor az arca, vagy elnyom egy sóhajt. A gyereknek pedig lejön ez. Érzi, hogy valami rosszat tett. Összeköti az altesti történést anyuci rosszallásával. S miután a gyerekekben nagyon nagy megfelelni vágyás munkál, segít neki megtanulni, hogy melyik végterméket hova "illik" elhelyezni.
Ha a pasid tudatalattijában él egy halvány undor saját altesti produktumaival szemben, akkor előtted, az imádott nő előtt szégyenkezik, ha azt a ragadós, nyúlós izét a markodba engedi. Kell némi idő, egymásra hangolódás, amíg megszokjuk azt, hogy a párunk, a jobbik felünk előtt nincs miért szégyenkeznünk.
Miquel, meglepődnél, ha ismertél volna engem 17 évesen! :D Már akkor is egy gátlástalan barom voltam, hogy finoman fogalmazzak erősen kilógtam a sorból. Órákig mesélhetném az akkori "hőstetteimet" és nem csak szexuális értelemben, hanem az életem minden területéről. ;)
Mindazonáltal belátom, hogy igazad van, a 17 éves srácok többsége valóban félénk meg gátlásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!