Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex előtt mennyi idővel kell beöntést csinálni?
Figyelt kérdés
Ha most megcsinálom és csak este lesz szex,de már nem eszek semmit,akkor ugye nem lesz kakis?2017. márc. 6. 11:21
1/7 anonim válasza:
Szerintem inkább előtte csináld, (ha már akarod), kb 1 órával.
3/7 anonim válasza:
És ha nem csinálod? Ha valaki popsija dugja a farkát, az készüljön fel arra is, higy nem feltétlenül patyolat tisztán húzza ki!
4/7 A kérdező kommentje:
De csinálom,mert nem szertetnék kellemetlenséget, és hiába kikakálom magam,a redőkbe marad "cucc" szóval a beöntés nekem alap. Nem szeretném,hogy azért ne tudjak ellazulni,mert végigizgulom az egészet,hogy nehogy "olyan" legyen a párom farka.
2017. márc. 6. 19:19
5/7 anonim válasza:
Ha úgy hozza alkalom és tehetem akkor 1-2 órával előtte csinálom, viszont legtöbbször 4-6 óra is eltelik és mégsem volt még sose baj.
6/7 anonim válasza:
mivel a kaja nem változik azonnal kakivá a fenekedben,tök fölösleges koplalni egész délután.
sex előtt egy,fél órával érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!