Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Veletek is van olyan h jól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is van olyan h jól bevinnétek azt a nőt a bokorba, de nem szívesen mutatkoznátok vele az utcán?

Figyelt kérdés
fura érzésem van amikor meglátok 1 lányt de tudom hogy csak nekem szép. és olyan fura érzés h járnék vele de szégyenlem az utcán.
2017. márc. 5. 14:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9:

Oké. Szerelem = Bírom őt belsőre is.

Én meg arra amit te mondasz, azt mondanám, hogy a kérdező küldjön neked is és nekem is privátban egy képet a lányról. (Nem is beszélve arról hogy ő maga hogy néz ki és milyen elvárásai lehetnek amiatt.) Az előző válaszban szerintem elég jól leírtam, hogy vannak eltérések a preferenciákban, de 10-ből 9 ember nem tudna azon összevitatkozni, hogy egy adott ember pl kifejezetten szép vagy csúnya.

10:

Akikbe én szerelmes voltam, azok mind szépek is voltak eddig, nem csak szerintem de mások szerint is.

Szerintem inkább az a gond, hogy sok ember nem tudja elfogadni azt: "Én szerelmes vagyok ebbe az emberbe, de tudom hogy nem olyan szép külsőre."

Olyan nagy bűn vagy elképzelhetetlenség lenne nektek, ha egy ember kimondaná/bevallaná magának, hogy: "Én egy átlagos kinézetű ember vagyok. És szerelmes vagyok ebbe a külsőre átlagos kinézetű emberbe, akiről tudom hogy rengeteg nála szebb ember van külsőre a világon. De én belül benne valami olyat találtam, ami nekem nagyon értékes, ezért szeretem őt."- Hm?

2017. márc. 6. 12:56
 12/16 anonim ***** válasza:
De hiába szeretem a belsőt, ha ocsmány... A külsőt nézem, meg a külsőt látják. Szóval a kettő együtt megy csak.
2017. márc. 6. 13:25
 13/16 anonim ***** válasza:

A világon nem csak ronda és szép van. Tényleg tudnál húzni egy határt, aztán berakni minden embert egyik helyre a másikra, hogy ronda/szép (vagy más kategóriában: nem dugnék vele/dugnék vele)?

Nem. Külsőre rengeteg nekünk az okés, átlagos ember is (nemtől függetlenül). Ott van egy ember, akit nem mondanék rondanák, de azért modellkedni sem mehetne el. Ott az az ember, aki nem szuper-szép nekem, de külsőre "rendben levő" és lehet lefeküdnék vele. Ott van az az arc, aki nem ronda, hanem inkább olyan átlagos.

Én is voltam olyan emberbe szerelmes már, akiről tudtam hogy külsőre nem a leggyönyörűbb ember a világon, de jól néz ki és nekem nagyon tetszik kívül-belül.

A szerelem sok embernél nem azzal egyenlő, hogy a szerelmedet látod külsőre is a leggyönyörűbb embernek a világon.

2017. márc. 6. 13:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát akkor én ilyen félresikerült vagyok. Nekem kell az is hogy büszke lehessek a nőmre, hogy milyen szép és mindenki megbámulja.
2017. márc. 6. 13:38
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2017. márc. 9. 02:35
 16/16 anonim ***** válasza:

14:

Ne játszd már az áldozatot.

"Én ilyen félresikerült vagyok" - Ezt bárki mondhatná, akár én is ha már nincs más.

Nem vagyunk egyformák. Ezen mit nem lehet érteni? Nem általános igazságokról vitatkozunk most.

2017. márc. 9. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!