Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az akinek apakomplexusa van?

Bizony ez a veszély fenn áll. Főleg amikor már nem 18 éves lesz mint most hanem inkább 28 s eszébe jut, hogy gyerek kellene, meg olyan férfi aki bírja a tempót. S te nem az leszel már akkor.
Ha 30 évesen fog szülni, akkor gyereked érettségijét majd ötvenévesen fogod megélni, s utána jön még a többi ami szintén gond.
Ebből még lesz neked gondod ha vele tervezel megöregedni, mivel te már az leszel ő pedig a legszebb korban lévő nő és a szívinfarktus fog elvinni a féltékenykedés miatt. (S tegyük hozzá okkal, mert egy 40 éves bombázót le akar varrni sok férfi te meg hatvan leszel teljesítmény nélkül, amire neki is szüksége lesz.)
Nem akadékoskodom én negyven vagyok, s szoktam ledumálni huszonéves csajokról a bugyit, de soha nem költöztetném magamhoz hosszabb időre. Mert nekem az nem kell.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!