Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy valakinek apakomplexusa van?

Figyelt kérdés

4 komolyabb kapcsolatom volt, illetve az egyik most is tart. 15-25 évvel idősebb volt nálam mindegyik párom.

Egy barátnőmnél voltam és beszélgettünk, megkérdezte, hogy konkrétan hány éves is a párom. Erre azt mondja a férje, hogy én tuti apakomplexusos vagyok. Elgondolkodtam rajta, mert tényleg idősebb férfiakkal volt komoly kapcsolatom. De szerintem csak véletlen. Nekem tetszettek a korombeliek is. De valahogy ők sose próbálkoztak nálam, vagy ha próbálkoztak, akkor csak komolytalan dolgokat akartak volna, amit én nem. Szóval én úgy érzem, hogy nem én választottam idősebb férfiakat, hanem ők választottak engem. Valahogy úgy érzem, hogy a korombeliek nem érdeklődnek irántam.

Ami még érdekes, hogy sok nagyon fiatalnak is tetszem. Tehát, akik kb. 10-15 évvel fiatalabbak nálam.

Ami gyanús lehet, hogy a szüleim elváltak kiskoromban és anyukám egyedül nevelt fel.

2017. jan. 8. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:
30%
Mi a kérdésed? Igen, te apakomplexusos vagy.
2017. jan. 8. 12:18
 2/3 anonim ***** válasza:

mennyit voltál gyerekkorodban az édesapáddal? Hiányzott valami a kapcsolatotokból? Most kapsz olyant a párodtól amit mondjuk a barátnőidnél nincs, vagy számukra kevésbé fontos?

Feltételezve, hogy nem 14 évesek szólítanak le akkor te olyan 30-as éveid közepén járhatsz, márpedig ebben a korosztályban talán pasik között is lehet találni olyant aki komolyabb kapcsolatra vágyik.

Személyes tapasztalatom, hogy azoknak az embereknek a közeledését akik nem érdekelnek nem vesszük észre/nem bátorítjuk szóval ez is lehet magyarázat arra, hogy mért az öregebbek találnak meg.

2017. jan. 8. 12:32
 3/3 A kérdező kommentje:

2: igen, 30 éveim közepén járok. De korábban is így volt. Tehát 20-25 éves koromban is idősebb párom volt.

Akkor nyilván 10 évvel fiatalabbak nem szólítottak le még :)

Nem töltöttem sok időt apukámmal. Szinte teljesen megszakadt a kapcsolat a válás után. Elég komoly gondjai voltak az alkohollal, ezért soha nem is vágytam arra, hogy a közelében, társaságában legyek.

A párkapcsolatom kifejezetten jó. A körkülönbség ellenére sokkal több közös programunk van, mint sok ismerős párnak, akik kb. egykorúak. A párom egyben a legjobb barátom is.

Mondjuk ez nem volt minden párommal ilyen jó. De ott sem a korkülönbség miatt lett gondunk, hanem az életvitelük miatt, van, aki ivott, van, aki nem akart dolgozni, van, aki csajozott.

Sajnos most is azt látom magam körül, hogy a harmincas férfiak nagy része csak szórakozni akar. Aki komolyabb gondolkodású, az már korábban megállapodott.

Ha konkrétan meg kéne valamit fogalmazni, hogy mi tetszik az idősebbekben, akkor csak annyit tudnék, hogy magabiztosak, anélkül, hogy nagyképűek lennének. Valahogy látszik, hogy már kialakult életük van, nem akarnak másoknak megfelelni, bizonyítani, vetíteni. Nem játszmáznak, amit én nagyon utálok, és fiatalabb koromban sem csináltam. Én az egyenes, egyszerű dolgokat szeretem.

2017. jan. 8. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!