Apakomplexusa van?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, 15 éves és a barátja 23, de neki alapjáraton a 20+ -os férfiak jönnek be, nem tud a korosztályához vonzódni, de maximum 40-42 éves férfiakig menne el, ez már apakomplexus vagy nem? Kiskorában elhagyta az apja, de akkor is már elég szép szavakkal illette.
2017. jan. 1. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért olyan hihetetlen, hogy egy egészséges nőnek tetszik egy egészséges férfi, akár emberileg is?

Lónak a f..át apakomplexus. Áltudományos hülyeség ez is. Prűdség.

2017. jan. 1. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem az ecsetfejű melegek tetszenek neki, akik csak böfögni tudnak meg csücsörítve pózolni egy tükörben. Bocs, ha megbántottam valakit. Ez is egy típus, szeretni kell őket.
2017. jan. 1. 21:14
 3/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszod! :) azért kérdeztem meg mert sokan elítélik miatta őket. és engem is nagyon bánt hogy nagyon szarul esik neki.
2017. jan. 1. 22:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem is az idosebb pasik jonnek be

a mai fiukat sajnos mar nem lehet se komolyan venni, se tervezni veluk

ugy viselkednek, mint a tini lanyok..

2017. jan. 2. 23:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem meg a 18-20 év körüli lányok.
2017. jan. 19. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!