Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az az első dolgom, mikor egyedül vagyok, hogy masztizzak?
Figyelt kérdés
szinte nem tudok mással foglalkozni :D lány vagyok amúgy2017. márc. 4. 12:36
11/29 A kérdező kommentje:
Pedig épphogy lenne jobb dolgom..de nem tehetek semmit:D
2017. márc. 4. 12:47
12/29 anonim válasza:
Kézzel csinálod vagy van valamilyen "játékszered"?
13/29 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy fontos részlet lenne,de kézzel.
2017. márc. 4. 12:49
14/29 anonim válasza:
Azért mert nagyon jó érzés az orgazmus, és mert (gondolom) szeretet hiányod van!
15/29 anonim válasza:
Amíg nem volt barátom én is szinte mindig masztiztam, pedig tanulni is kellett volna, meg még egy csomó más dolgom is lett volna, de olyan kényszert érzetem rá, hogy nem tudtam parancsolni magamnak. Sosem dohányoztam, vagy nem fogyasztottam drogot, de szerintem épp olyan hatással volt rám a maszti is. Meg, ha nem csináltam, akkor ideges voltam, és ez nyugtató hatással volt rám. De amióta van barátom, azóta szinte nem is masztizok, pedig egy héten csak kétszer tudunk együtt lenni, de ez sokkal jobban kielégít. Persze, ha minden nap szexelnénk, az lenne a legjobb. :D
17/29 anonim válasza:
Amugy nekem is az az első gondolatom ahogy egyedül maradok 😀 31/F
18/29 anonim válasza:
Azt egyébként tudtad hogy tavasszal ahány fűszál, annyi f.a.s.z áll??? Keress pasit!!!
19/29 anonim válasza:
Oh,mintha csak én irtam volna ki :D Csinálom olykor pasival is, de a maszti örök és megunhatatlan :D
19L
20/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D nekem nem kell még pasi
nem az a helyzet,hogy annyira kívánom,hanem hogy megszokásból,ha egyedül vagyok,csinálom
2017. márc. 4. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!