Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szégyellem a nedvesedést?
Figyelt kérdés
Már néhány csóktól olyan szinten "elázok", hogy az nem igaz...és ezt elég kínosnak érzem :/2017. márc. 1. 19:33
1/12 anonim válasza:
Mit kell ezen szégyellni?
Az, hogy benedvesedsz, az alap ahhoz, hogy nemi életet élj. És ez csak azt mutatja, hogy kellően fel tudsz izgulni. Ez pozitív dolog, nem negatív. És hidd el, hogy annál izgatóbb sincs, amikor a másik fél szembesül azzal, hogy mennyire benedvesedtél tőle.:)
2/12 anonim válasza:
Ha téged önmagában nem zavar, akkor semmi gond, a fiúknak ez nagyon izgató :) Azaz nekem is :D
3/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez normális dolog. Ahogy írtam is, nekem a mennyiséggel van bajom, mert azt már gáznak érzem.
2017. márc. 1. 19:38
4/12 anonim válasza:
Így van. Elhiszem, hogy kellemetlen tud lenni néha, de ez inkább jó dolog. Én legalábbis úgy lennék vele, hogy - valóban... - nagyon örülnék neki, ha a barátnőmnek annyira tetszenék ( felizgulna ), hogy így nedvesedik tőlem. :) Biztosan Te is örülsz/örülnél ( nem tudom most van-e kapcsolatod ) ha a párodon látod "ugyan ezt". :)
5/12 anonim válasza:
fogadd el, hogy ilyen vagy...
gondolom csak neked van ezzel bajod, a párodat nem zavarja, sőt :)
24F
7/12 anonim válasza:
Egy fárasztó nap után jól is esik belekortyolni...:P Nyamm.
8/12 anonim válasza:
Ne szégyelld, jó és izgató dolog.
9/12 RRR válasza:
Ez egy férfinek izgató és kéjes ,hogy ekkora hatással vagy rá!!!!
Ne szégyelld,tökre jó ,hogy ilyen vagy!!
10/12 anonim válasza:
Kb. mintha egy férfi szégyellné a párja előtt, hogy merevedése van tőle. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!