Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek, ha a szerelmetekről kiderülne, hogy "csúnya" a nemiszerve?
Tessék, itt egy extrém eset, ehhez hozzá nem nyúlnék:
Dugnám ész nélkül.
Ugye nem baj?:)
mit takar nálad a csúnya nemi szerv?
24F
Komolytalanul? Világosban hátulról támadnék, ha halaszthatatlan sötétedésig.
Sőt, akkor eleve p#nciszépségversenyre járnék ismerkedni...
Komolyan: szakításra a higiéniai hiányosságok, és hasonlók adhatnának okot, bár aki annyira igénytelen vagy tudatlan, azzal nemigen jutnék amúgy sem oda, hogy a problémájára fény derüljön.
Tudod, a lány, aki MAJDNEM minden szempontból bejön nekem (mert a minden szempontból bejövés csak a vak szerelemmel tud összejönni), az áll a lényéből, viselkedéséből, értelméből, aztán szorosan jön a külső, jönnek a hibái, stb. és nem azért szeretem, mert mindenből jó, hanem mondhatni annak ellenére is szeretem, hogy vannak hibái (akárcsak nekem). Érted a különbséget?
Ezekhez képest a punci kinézete annyira elhanyagolható...
Én így jártam a barátommal.
Szexelünk, de nem nézegeti, nincs orál a részéről soha. Hát engem nagyon bánt de ez van. Ettől függetlenül szeretjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!