Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy egyén függő amit kérdezek most de egy átlagos nőnek mennyi a egy aktus idejének hossza?
Legtöbbször, amig el nem élvezek. PÁROMMAL 100ból 90szer van hüvelyi orgazmusom.
Ja és nem kell kell hozzá fél-1 órát "reszelni", ha 10-15 perc után nincs akkor jobb váltani más tevékenységre.
Tudom, sok pasi azt képzeli, hogy maratoni hosszúságú dugás a jó, szerintem tévednek.
Az előjátéktól, érzelmi töltéstől és persze egyéni orgazmuskészségtől függően fél perctől nénány (5-8) percig szokott tartani. A férfiak általában hosszabbnak, a nők rövidebbnek élik meg. :) Ritka az a férfi, aki 10 percnél tovább bírja türtőztetni magát, ha élvezi az együttlétet.
Szerencsés esetben, összeszokott párok között pár perc alatt a nőnek több orgazmusa is szokott lenni.
A több órás kefélések a kapcsolat elején, a férfi többedik elélvezése után szoktak lenni, de nem minden nő bírja cérnával (illetve nedvességgel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!