Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aktus után hány nappal mutat ki terhességet egy átlagos teszt?
A leírásban jelzett nap nem a beágyazódástól számított napokat jelenti? Én úgy tudom, hogy nem az aktustól számított x nap, hanem a beágyazódástól.
Szerintem csinálj majd 1 hét múlva még egy tesztet, hogy teljesen megnyugodjál.
De, 2-es és így jön ki az átlag 14 nap, ugyanis a legtöbb tesztre ilyen és hasonló szövegeket írnak:
"már háromnapos terhességet kimutat" (= 7-10 nap telik el addig míg elkezdődik a beágyazódás és ahhoz képest ír 3-at)
vagy
"már a kimaradó menstruáció első napjától biztos eredményt mutat" (=az ovulációtól számított 14. napon várható a menstruáció, s extra peteérés ritkán történik, a legtöbb próbálkozó nem csak egyszer van együtt, így a "nyerő aktustól" nem tudnak számolni)
Igen, mutatna.
Kivéve azt az esetet, ha túl híg a vizeleted (túl sokat iszol, túl sokszor jársz pisilni).
Ezért javasolják mindig a reggelit, mert akkor jó sokáig gyűlik, elég tömény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!