Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mennyi ideig várnátok egy szűz lányra?
Figyelt kérdés
2017. febr. 27. 20:44
11/16 anonim válasza:
Én bármennyit. Mostani barátnőmre vártam fél évet de ha azt mondja évek kellenek neki akkor is vártam volna
12/16 anonim válasza:
Szerintem ha normális a pasi akkor vár a lányra pár hónapnál többet is. Illetve ugy gondolom, hogyha elég figyelmes, es szép fokozatosan haladnak a szex felé, akkor gyorsan le lehet varázsolni a ruhákat. :D Én öt hónap utan feküdtem le a baraommal, és mar előtte is volt olyan, hogy lehetett volna, de mondtam, hogy még nem szeretném. Es egy pillanatig sem erőltette. Pont emiatt bíztam meg benne maximálisan, és már nagyon szerettem volna én is. :) Tehát szerintem nem az időkorlat ebben a mérvadó.
13/16 anonim válasza:
Én olyan 25-30 percet, aztán csak kénytelen lennék elémenni,hogy hol késik már a sörömmel :)
14/16 anonim válasza:
Persze, azokat pontozzátok le, akik szívesen várnának akár 10 évet is a barátnőjükre... Persze, így kell ezt!!!
15/16 anonim válasza:
Ahogy jönnekna közös élmények, szépen alakul a bizalom. Történnek kisebb dolgok, beszélgetünk a témáról, fel tudom mérni, hogy összeillünk-e, megéri-e egyáltalán várni. Ez nem igazán időfüggvénye de tapasztalatom szerint néhány hónap elég.
16/16 anonim válasza:
Max 2-3 hónapot, ha annyi idő alatt nem tudom elérni, hogy lefeküdjünk, akkor mindegy.
Ha fájdalomtól fél, mit gondol, ha évekig várat, nem fog neki fájni, de az is lehet, hogy egy hónap után ha lefekszünk, sem fáj...
Exszel vártam másfél hónapot, és baromira fájt, pedig kívántam, stb.
A párommal a harmadik randin lefeküdtünk és enyhe feszítést éreztem csak, szóval nem idő függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!