Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak (30-40 éves) Szerintetek ez nagyon ciki lenne egy szűz lánytól?
Arra gondoltam hogy még mivel szűz vagyok, így sorban haladunk a szex felé a dolgokban..
orális szex..stb...
Szerintetek az nagyon béna lenne ha megkérném a pasit hogy az igazi szex előtt iktassunk be egy dry humpingot?
Csak azért hogy szokjam az érzést... a férfi közelségét...például..
Úgy képzelem hogy rajtam van egy legging, és egy póló...a pasin talán csak alsónadrág..de misszionárius pózban..
Nagyon kínos lenne?
Orális szex után "dry humping" (ezen behaltam!)?Inkább fordítva.
Mondjuk meglátásom szerint felnőtt embereknél nem igazán szokás ruhában dugni,bár tény és való,hogy baromi biztonságos!
Háááát... Szerintem ha már a fokozatosság a szempont, akkor a "dry humping" visszalépés lenne az orális szexhez képest.
Maga az a fajta közelség, amit egymás ruhában/alsóneműben ölelgetése-csókolgatása-simogatása okoz teljesen rendben van - mármint felvezetésként a valódi szex előtt.
És miért ez a korosztály a "címzett"?
4:
Valószínű azért mert olyan idős pasival akarja elveszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!