Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért nem értik meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem értik meg a férfiak működését?

Figyelt kérdés

Sok konfliktus adódik abból, hogy a nő képtelen megérteni., hogy működik egy férfi teste:

- zavarja a nőket, hogy a férfi többször kívánja a szexet, pedig ez normális, lásd az állatvilágban, minél többször szexelni, magot elszórni stb.

- szintén gond nekik, ha a férfi előbb élvez el, pedig sok férfi ki tud elégülni 1 perc alatt is, a nőknek sokkal több idő kell (megjegyzem, a terhességnek nem is feltétele a nő orgazmusa, elég, ha a férfi elélvez). Nyugodtan maszturbálhat a nő, hogy gyorsabban elmenjen, ehelyett megy a sírás és a férfi hibáztatása, pedig ami a nőnek koreai, az a férfinek pont elég idő a csúcshoz

- végül az is probléma sok nőnek, ha a férfi elalszik szex után, pedig ténylegesen kifárad az élvezésben, de ezt nem értik meg

- és egy ráadás: sok nő azt hiszi, hogy a férfiak csak bemesélik nekik, hogy fájnak a tökeik, ha izgatás után a szex elmarad, pedig ez is tény, hogy ha nem elégül ki egy férfi, a felgyülemlett vér fájdalmat okoz a herékben, szóval nem csak úgy mondják

Persze, lehet mondani, hogy azért nem értik, mert nők, de akkor nem is kellene panaszkodniuk olyan miatt, amit nem éltek át, és csak magukból indulnak ki...

2017. febr. 25. 10:18
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Igen, kezdem érteni. Bocsánatot kérek, sajnálom. :o(
2017. febr. 26. 11:23
 42/50 anonim ***** válasza:
Amugy te hany eves vagy?
2017. febr. 26. 12:13
 43/50 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, de még tapasztalatlan. :o(
2017. febr. 26. 12:31
 44/50 A kérdező kommentje:
És persze sokszor kanos is...
2017. febr. 26. 12:45
 45/50 anonim ***** válasza:
Akkor mar ertem miert irtal ilyen baromsagot :D nezd vissza a kerdesedet 5 ev mulva. Tapasztalatlanul nem szidunk noket.
2017. febr. 26. 13:04
 46/50 A kérdező kommentje:
Tudom, ezentúl tisztelettudóbb leszek a nőkkel. Azért remélem, nem röhög senki, mert néha - na jó gyakran - az első körben másodpercek alatt is elélvezek.
2017. febr. 26. 13:38
 47/50 anonim ***** válasza:
Ha téged szeret valaki, nem azzal fog törődni, hogy mikor mész el, azt lehet gyakorolni. Sőt, ha párkapcsolatod lesz, ezt a pároddal ha közlöd nem fog ssmmit szólni, és ha érzed majd elkell menned megállsz pár másodpercre. Nekem párom ezt csinálja mindig. Utána meg kézzel segít nekem beteljesülni, meet mindig előbb élvez el. Nekem ha rajta ülök nagyon ritkán sikerül elélveznem, viszont az ujjaival hüvelyi orgazmust tud nekem okozni, akár 10x is míg el nem fáradok. :DDD
2017. febr. 26. 14:27
 48/50 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem, a párom is ilyen megértő lesz a "gyorstüzelés" kapcsán. Szeretném, ha ő is jól érezné magát velem. :o)
2017. febr. 26. 16:36
 49/50 anonim ***** válasza:

Ha egy perc alatt elmész, lúzer vagy, és ha azalatt kifáradsz, még gyenge gyík is.

Más: velem bizony bajban lennél, mert van, hogy előjáték alatt elmegyek, vagy ha kívánom a párom, beteszi és kész. Nagyot néznél, ha neked azt mondanám ilyenkor, hogy elmentem, úgyhogy szia - és ne várd, hogy továbbra is kiszolgáljalak, mert neked is ennyi időd volt rá.

2017. febr. 27. 14:51
 50/50 anonim ***** válasza:
De nulla! tapasztalattal egyáltalán miafenét keresel itt, és miafenét magyarázol?!
2017. febr. 27. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!