Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért nem értik meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem értik meg a férfiak működését?

Figyelt kérdés

Sok konfliktus adódik abból, hogy a nő képtelen megérteni., hogy működik egy férfi teste:

- zavarja a nőket, hogy a férfi többször kívánja a szexet, pedig ez normális, lásd az állatvilágban, minél többször szexelni, magot elszórni stb.

- szintén gond nekik, ha a férfi előbb élvez el, pedig sok férfi ki tud elégülni 1 perc alatt is, a nőknek sokkal több idő kell (megjegyzem, a terhességnek nem is feltétele a nő orgazmusa, elég, ha a férfi elélvez). Nyugodtan maszturbálhat a nő, hogy gyorsabban elmenjen, ehelyett megy a sírás és a férfi hibáztatása, pedig ami a nőnek koreai, az a férfinek pont elég idő a csúcshoz

- végül az is probléma sok nőnek, ha a férfi elalszik szex után, pedig ténylegesen kifárad az élvezésben, de ezt nem értik meg

- és egy ráadás: sok nő azt hiszi, hogy a férfiak csak bemesélik nekik, hogy fájnak a tökeik, ha izgatás után a szex elmarad, pedig ez is tény, hogy ha nem elégül ki egy férfi, a felgyülemlett vér fájdalmat okoz a herékben, szóval nem csak úgy mondják

Persze, lehet mondani, hogy azért nem értik, mert nők, de akkor nem is kellene panaszkodniuk olyan miatt, amit nem éltek át, és csak magukból indulnak ki...

2017. febr. 25. 10:18
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Meg hogy a lenéző utolsó mondatodhoz hozzátegyem : ha a pasim szex közbe a csiklóm simogatja, én nem tudok elélvezmi, ezért kondtam általánosítasz, és te nem vagy tisztába a mi tssgünkkel. Mert nem minden nőnek sikerül az orgazmus így, mint hogy van akinek nincs csikló orgazmusa kint nekem.de ezt írtam le. :D csak te nem fogtad fel.
2017. febr. 25. 11:39
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

Annyi csak a probléma, hogy neked nem nőre van szükséged. Csak egy guminőre.

Ott nincs probléma, hogy egy perc alatt elélvezel, aztán alszol, sosem mond nemet, és nincs szükség se előjátékra, se odafigyelésre.

Pontosan úgy működik vele a szex, ahogyan az számodra ideális.

Sőt, ez a megoldás a nőknek is ideális, mert ilyen pasira senkire vágyik.

2017. febr. 25. 11:41
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
A jó párkapcsolat alapja, hogy szexuálisan összeilletek. Ha a szex iránti igényetek nagymértékben eltér abból jó nem sül ki. Elfogadom ha valaki többre vágyik mint én, bizonyos határok között ruglmas vagyok de ilyen napi 1-nél többet nem tudnék hozni. :D Engem nem zavar ha többször kívánja, szívesen kielégítem szájjal de fogadja el ha nekem nem mindig megy. Az viszont hogy a szex során ne csak a saját élvezetével törődjön (1 perc alatt elmentem te jössz) szerintem jogos elvárás. :D Ahogy én elviszem őt a csúcsra ő ugyanúgy segítsen nekem elmenni... Az ha elalszik nem érdekel én is elszoktam. :D És az utolsóra - nem szoktam senkit lógva hagyni de én is elvárom hogy engem se hagyjanak lógva ha épp olyan hangualtomban vagyok hogy el tudnék menni. Ha valaki egy döglött hintalónál nagyobb intelligenciával bír szerintem hisz a kölöcsnösségben :D
2017. febr. 25. 12:01
 14/50 A kérdező kommentje:
Utolsó: én is tudom, hogy egy műp|na olcsóbb, meg nem fcáj a feje sokszor, mint egy élő nőnek, de most nem ez a lényeg.
2017. febr. 25. 12:03
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatlan vagy kérdező vagy provokatőr, a nők nem így működnek, hanem ahogyan a válaszolók szinte egyöntetűen megfogalmazták.
2017. febr. 25. 12:10
 16/50 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

A férfiakat kontrollálhatatlan állatokhoz hasonlítod, mégis én kapom a privátokat, hogy milyen férfigyűlölő pitsa vagyok. Hát hihetetlen :DDD

Te egy perc szexnek nem nevezhető rángatózás után elfáradsz annyira, hogy aludnod kell? Én ezzel nem nagyon dicsekednék :D Kérj egy kondibérletet karácsonyra, mert nem csak überlúzer vagy, de az ágyban is pocsék vagy.

2017. febr. 25. 12:48
 17/50 anonim ***** válasza:
Van benne sok igazság, de minden esetben ezek a solgo ben teljesen helytállóak. Viszont ezek a solgok azoknál a pároknál okoz problémát, akik között a szexen kívül nincsen más összekötő kapocs. Amint egy kis ideig elmarad a szex, egyik sem tud a másikkal mit kezdeni, beszélgetéskor aoncs más téma, ezért frusztráltak lesznek, ha egyetlen közös tevékenységüket valamiért nem tudják művelni. Az ilyenek ne költözzenek össze, ha a lelki harmónia nincsen meg a szexen kívül.
2017. febr. 25. 12:53
 18/50 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy 1 perc alatt elsülök, de hamar újra tudok tölteni. A nők attól még később élveznek el és körülményesebben tudnak csak szexelni, ami nem is baj, csak az, hogy ennek megoldását a férfitól várják el.

Erre van egy frappáns vicc is, amikor a férfi megszólal szex után: "Pedig drágám, neked is ugyanannyi időd volt..."

2017. febr. 25. 13:26
 19/50 anonim ***** válasza:
100%
És ha szex előtt kinyalnád fényesre a punit orgazmusig, lekésnéd a reggeli buszt?
2017. febr. 25. 14:46
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
Vagy esetleg utánanéznél, férfiként hogyan lehet fejlődni ezen a téren? (pc izmok edzése, tantra, stb.)
2017. febr. 25. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!