Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az első szex nem jó élmény azon túl lehet lendülni?
Elég sokat vártam vele. Huszonéves vagyok. A barátommal minden tökéletes volt, szerelmes vagyok, vele akartam az elsőt.
Mióta megtörtént néhány hete azóta teljesen üresnek érzem magam. Fájt nagyon, de a barátom nem igazán vette figyelembe, mikor sírtam a fájdalomtól, akkor sem. Soha többet nem akarom átélni ezt. Túl lehet ezen lendülni?
Semmi baj. Nem vesszük figyelembe az első kommentet nyugi! Nem pontozom se le se fel!
Köszönöm a válaszokat! Egy igazi szerencsétlennek érzem magam.
Sajnálom hogy másnak is van ilyen tapasztalata.
Köszönöm a biztatást mindenkinek!
Szerintem igen.
Ezt az ürgét viszont hagyd ott, elég nagy baj, hogy nem figyelt rád ennél a fontos dolognál.
Szakítok vele.
Lelkileg nagyon megviselt, ha rágondolok van hogy rámjön a sírás pedig nem vagyok már kislány.
Látom másoknak is sikerült túllépnie, akkor remélem nekem is menni fog.
Mindenkinek zöldet adtam, nagyon aranyosak vagytok!
Nekem az első szexuális élmènyem nemi erőszak volt, immáron 6 éve. Hidd el, túl lehet élni. Sokáig rossz élmény marad, én megundorodtam a férfiaktól jó pár èvre, de ha találsz valakit aki figyelmes,önzetlen, óvatos, akkor akár még szexmániássá is válhatsz, nem is fogsz emlèkezni az első borzasztó élmènyre. :D
Mellesleg én 1 hétig véreztem utána, ès èn is sírtam, annyira fájt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!