Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne legyek ilyen nedves a nap folyamán?
Figyelt kérdés
Főleg mostanában vettem észre,hogy mikor este vetkőzök fürdéshez,az bugyim telhesen át van ázva.Igazából fogalmam sincs mitől lehet,mert nem olyan sokat gondolok erotikus dolgokra.Minden esetre nagyon zavar,mert pl.ha így marad,és lesz barátom,mit fog szólni,hogy tócsa van a bugyimban? Vagy egészségügyi betét? Ha így marad forduljak orvoshoz?2017. febr. 22. 22:53
2/11 anonim válasza:
Abszolút nem kell ebből ügyet csinálni. Nincs ezzel semmi gond. A bugyit amúgy is minden nap cserélni kell, nem igaz?
3/11 anonim válasza:
Ha nagyon zavar, tegyél a bugyidba egy szárnyas betétet és probléma megoldva. De nem hiszem, hogy ezzel különösebben foglalkoznod kellene.
4/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a leendő barátod helyében később zavarna-e, de ha miattam is ilyen vagy még nedvesebb lennél az első körben biztos, hogy jó érzéssel töltene el. :)
5/11 anonim válasza:
Valószinüleg gombás fertőzésed van, ami folyással jár, mely hüvely természetes módon történő öntisztítását jelenti, a gond csak az hogy kezelés nélkül nem fog elmúlni. Javaslom egy szakorvos, nőgyógyász felkeresését.
7/11 anonim válasza:
Ez teljesen normális, minden nőnek más mennyiségű fehérfolyása van. Aki azt írja, hogy tegyél be szárnyas betétet, hülyeséget mond. Ehhez elég egy tisztasági betét is. Orvoshoz se kell menni, ha nem társul hozzá kellemetlen érzés, viszketés, túrószerű folyás. Ha ilyet tapasztalsz, az gombás vagy bakteriális fertőzésre utal, akkor orvoshoz kell menni. De amit te írsz, az normális. És ez általában a pasikat felizgatja, elvégre egy teljesen átlagos biológiai folyamat. Ha izgalomba jössz, csak még több lesz, azt se kell szégyellni a pasid előtt. Ha nem lenne fehérfolyásod, nagyon fájna a szex. Úgyhogy örülj, hogy van.
20N
8/11 anonim válasza:
nekem ciklus előtt szokott erős folyásom lenni
nem lehet hogy neked is csak a hormonok dolgoznak jelenleg? :)
9/11 anonim válasza:
1-2 cserebugyi a táskádban napközbenre, és a fehérnemű vagy teljesen pamut legyen vagy legalább puncirésznél pamutbetétes.
10/11 anonim válasza:
Szerintem fordulj fäszhoz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!