Mit igyak vagy egyek, hogy ne legyek álmos? Az este folyamán nem aludtam valami jól, ezért nagyon fáradt vagyok, viszont ha most alszok egy órát, megint nem fook aludni este. A kávé nem hat
Zuhanyozz le vagy mosakodj meg hideg vízzel, nézd a kedvenc sorozatod, vagy egy izgalmas filmet, menj ki futni vagy a kutyával játszani vagy kertészkedni.
Ismerős helyzet, én is gyakran vagyok így csak nálam még az is társul hozzá, hogy ha nagy nehezen végig bírom a napot este már nem vagyok álmos akkor sem, így duplán szívok. :D
Tapasztalatból mondom, hogy az a legfontosabb, hogy lefoglald magad. Ha olyasmit csinálsz, ami érdekel, akkor nem alszol el. Menj, mosogass el, rajzolj vagy ha ezekhez fáradt vagy akkor tegyél egy lavórba vizet és valami lábfürdőt vagy fürdősót vagy valamit és ha nincs nálatok hideg ülj ki egy könyvvel vagy nézd a tájat. De bent is lehet, nézz valami érdekes/humoros műsort.
Leülni, lepihenni nem jó, mert észre sem veszed és elalszol.
Ja és hallgass zenét és énekelj, az is nagy segítség. Vagy beszélgess valakivel, kérdezd meg a családtagjaidat, hogy telt a napjuk.
Ágyazz meg, kend be magad testápolóval és hasonlók, készülj elő a dolgokkal. Mindjárt este 9, akkor már simán lefekhetsz aludni, legalább kipihened magad reggelig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!