Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NAgyon beteg, ha azt almodtam, hogy lefekudtem az apammal?
Figyelt kérdés
Lanyok ti is almodtatok ilyet?
VAgy ez csak nalam ilyen beteges?
2017. febr. 22. 22:20
1/11 anonim válasza:
Ez elég gáz! Otthon minden rendben a családban? Harmonikus a légkör? Mennyi idős vagy?
2/11 RRR válasza:
Kissé
de
amíg ébren,valóságban nem akarod,nincs gáz
3/11 anonim válasza:
Mindenkivel elôfordul, hogy minden faxságot összeálmodik. Ilyen az emberi agy. Felejtsd el.
5/11 anonim válasza:
Lehet este bejött akciózni és azt hitted reggel, hogy csal álmodtad. Amúgy viccet félre, szerintem elég beteg!
6/11 anonim válasza:
Az álom az álom! Ha lefeküdtél volna vele, akkor is a Te dolgod! Történt már sok hasonló!
7/11 anonim válasza:
Sok hozzáértő válaszoló...
Az álmokat nem szó szerint kell értelmezni!!! Teljesen más jelentése van egy álomnak, mint amiről szól!
És amikor valakit kinyírunk álmunkban??? Vagy minket nyírnak ki? Vagy lezuhanunk??? Az is aztán hú de nagy gáz!!!
Hogy ez az álom mit jelent pontosan, csak akkor tudnánk megmondani, ha a kérdezőt ismernénk. Lehet, olyan időszaka van, amikor az apjára nagy szüksége van. De még ezerfélét jelenthet. Nem azért álmodsz ilyet, mert erre vágysz.
8/11 anonim válasza:
7-es voltam. Példának okáért Freud is foglalkozott az ilyenfajta álmokkal, ez egyáltalán nem egy ismeretlen álomtípus. De az előző válaszolók nagy része sose hallott még Freud-ról, valószínű kiejteni se tudják a nevét.
10/11 anonim válasza:
És a lányommal álmodtam ilyet többször is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!