Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kimerítenek a párom beteg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimerítenek a párom beteg szexuális szokásai, hogyan beszélhetném ezt meg vele?

Figyelt kérdés

Ő az első csaj az életemben, aki olyan dolgokra kért meg, hogy ütlegeljem, karmoljam, húzzam a haját, a kikötözés már szinte alap. Legutóbb fojtogatnom kellett, és csak akkor engedtem el, mikor már kékült a feje, utána meg lecseszett, hogy még bírta volna tovább. Egyszer azt kérte, hogy amíg elmegyek edzésre hagyjam szorosan megkötözve, és amikor visszajövök tegyek vele azt, amit akarok, majd jelez, ha hagyjam abba. Bevallom, engem is izgatott eleinte a dolog, de most már csak akkor izgalmas, amikor "benne vagyok" a dologban, után viszont kimerült vagyok, de inkább lelkileg. A normál dugást mintha már nem is élvezné, pedig átlag feletti méreteim vannak, amivel minden nyílását meg szoktam rakni. Illetve ezt is nagyon élvezi, de csak akkor, ha mellette valamilyen módon alázom.

Az a baj, hogy azt sem tudom eldönteni, hogy szerelmes vagyok-e, mert élőben egy halál normális nő, és biztos vagyok abban, hogy nem csak megjátssza, viszont vágynék arra, hogy néha hozzám bújjon olyan cicásan vagy szeretgessen, de erre valahogy nem képes, csak akkor felszabadult, ha bántom. Sőt hozzáteszem van egy olyan érzésem, hogy a rendszeres (de nem komoly) veszekedéseket is csak provokálja, mert abban is élvezetét leli. Találkozott-e már valaki hasonlóval, ha igen, ebből hogyan lehet legalább részben kigyógyítani, hogy rendes érzelmeket is képes legyen átadni? Én 19 vagyok ő 25.

2017. febr. 20. 13:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ki lehet-e gyógyulni, de arra vigyázz, nehogy kinyírd, mert akkor börtönbe kerülsz.
2017. febr. 20. 13:29
 2/22 anonim ***** válasza:
76%
Az én barátom meg pont olyan, mint a te barátnőd :( Volt, hogy nagyon igyekeztem, hogy jó legyen neki és belementem a dologba, de végül elsírtam magam, annyira rossz volt és megalázó
2017. febr. 20. 13:32
 3/22 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Találkoztam és élveztem. Nem változtatok (gyógyítgatok) meg senkit aki nem akar. Nem passzoltok ilyen téren.
2017. febr. 20. 13:36
 4/22 anonim ***** válasza:
42%
Bár az én csajom lenne!!!!
2017. febr. 20. 13:41
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy ilyet kér, csak napi szinten nekem sok :D Hétvégente egyszer jól megverném aztán kész...
2017. febr. 20. 13:45
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek vannak, oké, lehetnek fura dolgai, abban semmi gond nincs...itt az a bibi, hogy a csajod CSAK ezt élvezi...ez így egyoldalú, unalnas, stb. Jogos az igényed, én, ha ez nem változna ( hogy mindkettőnek jó legyen), dobnám...
2017. febr. 20. 13:46
 7/22 A kérdező kommentje:
Igen, mintha nem is lenne képes normális érzelmekre, néha kicsit félek is tőle :).
2017. febr. 20. 13:48
 8/22 anonim ***** válasza:
83%

kicsit extrém, de nem egyedi eset. Tapasztalat azt mondatja, hogy ez nem lesz "jobb", vagyis ha erre gerjed akkor nem fog visszamenni a szokásos, hétköznapi szexhez.

Az igények változhatnak, hiszen fiatal még, lehet pár év múlva a kikötözés unalmas lesz neki és a gang-banget fogja kérni.

Hideg pasi fejjel azt mondom (főleg, hogy nem vagy szerelmes), hogy használd ki a lehetőséget és éljél meg minden egyes perverz dolgot amit csak félig meddig is kívánsz. Ha megtalálod a leendő feleségedet úgy is olyan lesz a szexuális életetek amilyet ti akartok és ott a legextrémebb az átlag lesz.

Ha a csaj benne van az extrémben akkor azt meg kell élned, több ilyen lehetőséged nem lesz!

Szóval ha valaha is ki akarod próbálni a hármast, a swingert, a durva játékokat, a megalázást, a sperma játékot, a gangbanget vagy bármi extrémet amit szerelmeddel nem csinálnál, akkor MOST CSINÁLD!!!

2017. febr. 20. 14:02
 9/22 anonim ***** válasza:
A legtöbb csaj igényli szexben a durvulást, meg azt hogy hisztizhessen.
2017. febr. 20. 14:37
 10/22 anonim ***** válasza:

Hát hallod, bekem elolvasni is kimerítő volt.

Amennyiben neked nincs ilyen hajlamod, szerintem 19 évesen inkább keress más barátnőt.

Mielőtt még rögzül mindez nálad is, és normálisnak érzed.

Az intimitás jó dolog, az összebújás jó dolog. Ha ez nincs meg, akkor hosszútávon ez nem lesz neked sem egészséges.

2017. febr. 20. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!