Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgatnak a beteg, perverz dolgok. Ez normális?
normális vagy
neked egy BDSM ben jártas partner kell aki ki tudja elégíteni a különleges igényeidet. van ilyen pasi csak nem mindegyik hirdeti!
L
Nézd, mindenkinek vannak vágyai. Neked ez, nekem pedig az, hogy férfi létemre nagyon szeretek női ruhába öltözni és nagyon jól esik, ha felcsatolhatóssal megdugnak, illetve ha erényöv van rajtam. Ezekre ne úgy tekints, hogy beteg vagy perverz dolog, amitől meg kell szabadulni. Szóval ne negatív tulajdonságod legyen. Inkább azt mondanám, hogy tanuld meg ezeket a vágyaidat a leendő párod előtt felvállalni, megélni, hiszen ezzel sokkal színesebbé és változatosabbá tehetitek a szexuális életeteket. Ha elnyomod magadban, akkor magaddal fogsz kicseszni, hiszen azt fogod érezni, hogy nem önmagad adod, feszültebb leszel, és erre a kapcsolatod is rámehet - ja, és az önbizalmadat is rontja, főleg, ha elhiszed, hogy te voltál a hibás.
23/F
Nagyon érdekes igényeid vannak, és remélhetőleg nem egy újabb trollal találkozunk mai is itt a GYK.-n.:
"alárendelt szerep" vs. "Szeretem,ha nyalogatják a talpamat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!