Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! A hús vagy a vér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A hús vagy a vér pénisz a jobb?

Figyelt kérdés

Nekem vér péniszem van, nincs vele gondom, csak érdekel a ti véleményetek :)

21/f

2017. febr. 22. 07:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem vagyok megszólítva, mégis elmondom a tapasztalatomat.

A lányok érdeklődéssel nézik, ahogyan a kis "bögyörőből" 2-3x akkora kemény farok válik akár már attól, ha a közelünkben mutatkoznak. Ez nagyon tetszik nekik, ezért kedvelik jobban a vér-pucát (ahogyan Erdélyben mondják).

2017. febr. 22. 11:19
 12/15 anonim ***** válasza:
A vér. Szeretem nézni, ahogy egyre nagyobb és nagyobb lesz.
2017. febr. 22. 12:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha jól funkcionál mindegy. Viszont a vért olyan szempontból szeretem, hogy amikor még pici, olyan kis puha, és izgató nézni ahogy feláll. :D
2017. febr. 22. 12:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is mindegy, ha ügyesen bánik vele az illető, nekem eddig csak vér pénisszel volt dolgom, ugyan, de így is azt mondanám,hogy azt preferálom. És pontosan azért, amit előttem leírtak :) izgató látni, ahogy nagyobb és nagyobb lesz.
2017. febr. 22. 17:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Hús.
2017. febr. 22. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!